aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣH βαθμολογία του πρωταθλήματος μόνο με... κυπριακά γκολ

H βαθμολογία του πρωταθλήματος μόνο με… κυπριακά γκολ

Πόσο διαφοροποιημένη μπορεί να είναι η βαθμολογία του κυπριακού πρωταθλήματος εάν λαμβάναμε υπόψη μόνο τα γκολ που επιτεύχθηκαν από Κύπριους ποδοσφαιριστές; Δραματικά, είναι η απάντηση! Η πρωτοπόρος Πάφος FC υποχωρεί έξι θέσεις και είναι 7η, αφού ούτε πανηγύρισε γκολ από κυπριακά πόδια, αλλά ούτε η εστία της παραβιάστηκε από γηγενή ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα του Μπεργκ είναι μία από τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος που δεν πήραν από γκολ Κύπριο ποδοσφαιριστή. Οι άλλες τρεις είναι η Καρμιώτισσα, η Δόξα και η ΑΕΚ. Μάλιστα, οι Λαρνακείς δέχθηκαν δύο γκολ από συμπατριώτες μας άσους και βρίσκονται στη 12η θέση της σχετικής βαθμολογίας.

Την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα με σκόρερ Κύπριους παίκτες κατέχει ο Απόλλων. Η ομάδα της Λεμεσού λόγω Ιωάννη Πίττα έχει συντελεστή τερμάτων πέντε γκολ υπέρ και κανένα κατά. Ακολουθεί η Ομόνοια, η οποία επίσης πήρε πέντε γκολ από Κύπριους. Δύο πέτυχε ο Κακουλλής και από ένα οι Λοΐζου και Ζαχαρίου. Τρίτος είναι ο ΑΠΟΕΛ με δύο κερδισμένα ματς από… κυπριακά γκολ. Δράστες οι Εφραίμ και Σατσιάς. Η εστία των γαλαζοκιτρίνων δεν παραβιάστηκε από Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η σχετική βαθμολογία

Untitled 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ