aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH προσοχή είναι στα μετόπισθεν

H προσοχή είναι στα μετόπισθεν

Δύο προπονήσεις απέμειναν για την ΑΕΚ (σήμερα και αύριο) ώς το μεθαυριανό ματς με τον ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα. Η προσοχή βρίσκεται στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής των περσινών κυπελλούχων, καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού οι Ντάνιελ Μοϊσόφ και Νταβίδ Καταλά.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα αποφασίσει πώς θα καλύψει το κενό που δημιουργείται και το ευχάριστο είναι ότι είναι διαθέσιμοι οι Χόρχε Λαρένα και Λουίς Σάστρε. Επομένως, υπάρχουν επιλογές στη μεσαία γραμμή και αν το κρίνει σκόπιμο ο Βάσκος προπονητής, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στα μετόπισθεν τους Τζοάν Τρουγιόλς και Φακούντο Γκαρσία, σε τριάδα με τον Μικέλ Γκονθάλεθ (φωτό).

Στο ματς με τους πρωτοπόρους πάντως, παρά το ότι εξασφαλίστηκε η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, οι κιτρινοπράσινοι έχουν επιμέρους κίνητρα. Ένα είναι η διατήρηση του αήττητου απέναντι στους γαλαζοκίτρινους για την τρέχουσα σεζόν (τρία ματς πρωταθλήματος, δύο κυπέλλου και ένα Σούπερ Καπ). Άλλο ένα είναι η προσπάθεια του Ιβάν Τρισκόφσκι για παραμονή στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ μέχρι τέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ