aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣH επική ατάκα του Μουρίγιο για τον Κλοπ

H επική ατάκα του Μουρίγιο για τον Κλοπ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αν η ΑΕΚ άλλαζε προπονητή δυο-τρεις βδομάδες νωρίτερα, θα πάλευε με αξιώσεις για τον τίτλο. Ο τεχνικός διευθυντής Άντερ Μουρίγο, όμως, βλέπει διαφορετικά τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Έξι μήνες χωρίς μισθό το 2013, αυτός και άλλοι

Ιδού τι απάντησε στο πλαίσιο της μεγάλης συνέντευξής του στο «Goal» (διαβάστε εδώ το κεντρικό απόσπασμα): «Αυτό είναι μέσα στη σφαίρα του “αν”. Τελευταία χρησιμοποιούμε πολλές φορές τα “αν”. Αν κερδίζαμε τη Νέα Σαλαμίνα… Είδες τον Κλοπ να σχολιάζει ποτέ με αυτόν τον τρόπο; Σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν πολλά “αν”. Τα “αν” δεν είναι καλά. Για μένα τα “αν” είναι για τους ηττοπαθείς. Δεν είναι δίκαιο. Είναι βλακείες για μένα. Αν είχαμε τρεις βαθμούς ακόμα, θα παίζαμε με διαφορετική πίεση. Είναι διαφορετικά σενάρια και δεν μπορείς να πας πίσω. Για μένα, είναι για τους losers αυτά. Καταλαβαίνω τον κόσμο. Όλοι καταλαβαίνουν τα πάντα, αλλά βλέπουμε την πραγματικότητα και το σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε και όχι να βλέπουμε πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ