aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEH ελληνική ομάδα που θέλει Εμπεσίλιο και Χέφελ

H ελληνική ομάδα που θέλει Εμπεσίλιο και Χέφελ

Πέραν της απόκτησης ενός τερματοφύλακα που αποτελεί την προτεραιότητα στον Απόλλωνα Σμύρνης αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό εξετάζουν παράλληλα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για άλλες θέσεις.

Η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου εξτρέμ είναι ανάμεσα στις επιλογές, ενώ σίγουρα θα αποκτηθεί ένας επιτελικός μέσος που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε πει πως εξετάζεται ο Φαρσίντ Εσμαεϊλί αλλά η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης βρίσκεται στη λίστα των «κυανόλευκων» και είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχει καταθέσει φυσικά τα διαπιστευτήριά του σε αυτό. Στη λίστα των παικτών που έχουν προταθεί βρίσκονται δύο που έχουν εμπειρία από ένα… παρόμοιο πρωτάθλημα, αυτό της Κύπρου. Ο λόγος για τους Λορέντσο Εμπεσίλιο και Έκτορ Χέφελ, που κυκλοφορούν ελεύθεροι στο παζάρι. Οι πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο και για κλεφτές ματιές στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, αν και οι επιλογές από εκεί τα τελευταία χρόνια δεν έχουν… βγει στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Παράλληλα, ρίχνοντας μια ματιά στους ελεύθερους ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν και με τα κασέ τους να είναι σχετικά χαμηλά, θα μπορούσε κανείς να διακρίνει τις περιπτώσεις των Ανίς Μπεν-Χατίρα, Μουμπάρακ Μπουσουφά και Φρέντι. Έμπειροι, με παραστάσεις και ποιότητα που αν μείνουν για αρκετές ημέρες ακόμη χωρίς να βρουν ομάδα, θα κατεβάσουν κι άλλο τις απαιτήσεις τους και μπορούν να αποτελέσουν… έξυπνες βόμβες για τον Απόλλωνα ή οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα ενδιαφερθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ