aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAH Μπάγερν κέρδισε με ανατροπή τη Λεβερκούζεν (vid)

H Μπάγερν κέρδισε με ανατροπή τη Λεβερκούζεν (vid)

Η Μπάγερν υποδέχθηκε την Λεβερκούζεν και παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή, έφτασε στη νίκη με 3-1 και έκανε το απόλυτο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 5’. Ο Νόιερ έκανε εντυπωσιακή διπλή απόκρουση στις προσπάθειες του Φόλαντ, μόνο και μόνο για να δει τον διαιτητή να δίνει επανάληψη με τη βοήθεια του VAR. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουέντελ και έκανε το 0-1.

Η χαρά της Λεβερκούζεν, όμως, δεν κράτησε για πολύ. Στο 10’ ο Τολισό έκανε το 1-1 με ωραίο σουτ, ενώ στο 19’ ο Ρόμπεν με γκολάρα ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Βαυαρούς, που στη συνέχεια είχαν τον έλεγχο και απειλήθηκαν ελάχιστα. Στο 80’ ο Μπελαράμπι πρόλαβε να αποβληθεί 7’ αφότου μπήκε ως αλλαγή και στο 89’ ο Χάμες έκανε το τελικό 3-1 με κεφαλιά.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Μπόατενγκ, Ραφίνια (82’ Αλάμπα), Τολισό (42’ Χάμες), Τιάγκο, Ρόμπερ, Μίλερ, Γκναμπρί (59’ Χάβι Μαρτίνεθ), Λεβαντόφσκι

Λεβερκούζεν (Χάικο Χέρλιχ): Χραντέτσκι, Γιεντβάι, Ντράγκοβιτς, Τα, Σ. Μπέντερ, Γουέντελ, Λ. Μπέντερ (28’ Μπραντ), Κορ, Χάβερτς, Μπέιλι, Φόλαντ (73’ Μπελαράμπι)


Στους υπόλοιπους αγώνες του Σαββάτου στην Μπουντεσλίγκα

Ντίσελντορφ – Χόφενχαϊμ 2-1 (45’ Μοράλες, 88’ πεν. Λουκεμπάκιο / 86’ Νέλσον)

Μάιντς – Άουγκσμπουργκ 2-1 (87’ Ούτζα, 90’ Μαξίμ / 82’ Γι )

Λειψία – Αννόβερο 3-2 (9’ Πόουλσεν, 40’, 63’ Βέρνερ / 13’ Φίλκρουγκ, 65’ Άλμπορνοζ)

Βόλφσμπουργκ – Χέρτα 2-2 (87’ πεν. Μάλι, 90’ Μεχμέντι / 61’ Ντιλρόσουν, 90’ Ντούντα)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ