aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEH αποστολή και το πρόγραμμα για Β. Ιρλανδία

H αποστολή και το πρόγραμμα για Β. Ιρλανδία

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για την αποστολή και το πρόγραμμα του 1ου αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Cliftonville F.C, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 19:45 (τοπική ώρα) στο Solitude Stadium του Belfast.

H αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (13/07) από το αεροδρόμιο της Λάρνακας με προορισμό το αεροδρόμιο του Dublin, από όπου στην συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Belfast.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Joseba Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (13/06) στις 19:30 (τοπική ώρα) στην αίθουσα διασκέψεων του Solitude Stadium. Θα ακολουθήσει στις 20:00 (τοπική ώρα) η προπόνηση, που θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Το πρωί της Παρασκευής (15/07) η ομάδα της Λάρνακας θα προπονηθεί στο Belfast.

Το απόγευμα (15:55 τοπική ώρα) του Σαββάτου (16/07) η αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Dublin και αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο αργά το βράδυ.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους:

Εύμαιος Ευθυμιάδης (Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος/αρχηγός αποστολής)
Xavi Roca (Τεχνικός Διευθυντής)
Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ-Μάνατζερ)
Joseba Imanol Idiakez (Προπονητής)
Antonio Hidalgo (Βοηθός Προπονητή)
Toni Gil (Γυμναστής)
Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων)
Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής)
Dimitar Yordanov (Μασέρ)
Yordan Stoyanov (Μασέρ)
Florin Yucan (Φροντιστής)
Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου)

Ποδοσφαιριστές (20):

David Catala, Ruben Mino Peralta, Ηλίας Χαραλάμπους, Joan Tomas, Vladimir Boljevic, Νικόλας Εγγλέζου, Jorge Larena, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Mikel Saizar Soroa, Juan Manuel Ortiz, Andre Alves, Γιάννης Μιχαήλ, Vincent Laban, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Alberto Sansinena (Tete), Ander Murillo, Daniel Mojsov, Θωμάς Ιωάννου, Ivan Trickovski, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ