aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH απάντηση της ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Το πιο σημαντικό ήταν το πέναλτι»

H απάντηση της ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Το πιο σημαντικό ήταν το πέναλτι»

Θετικό χαρακτηρίζουν στην ΑΕΚ το ισόπαλο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Οι Λαρνακείς καλούνται στον επαναληπτικό της Τετάρτης (6/3) να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ενώ για τη διαιτησία ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου μιλώντας στον Super Sport FM συμφώνησε με τον ομόλογό του, του ΑΠΟΕΛ για τα λάθη που έγιναν υπογραμμίζοντας πως το πιο σημαντικό ήταν ο καταλογισμός του πέναλτι υπέρ των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Με ένα συμβιβασμό στο πρώτο παιχνίδι, τα πάντα είναι λογικό πως θα κριθούν στον επαναληπτικό στην Αρένα. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη προσπάθεια.  Έχουμε αποδείξει πως και εμείς μπορούμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όπως και ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μας κερδίσει στην έδρα μας. Θα πάμε για τη νίκη. Ο αγώνας δεν ήταν πολύ καλός, υπήρχαν λίγες καλές φάσεις».

Για τη διαιτησία και τα παράπονα από τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν θα τοποθετηθώ εκ νέου. Συμφωνώ απόλυτα για το ότι έγιναν λάθη. Το πιο σημαντικό λάθος ήταν το πέναλτι».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ: «Η προσοχή είναι στον αγώνα με την ΑΕΛ. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλέι οφ για να μειώσουμε τη διαφορά από την 3η θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ