aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣH αλήθεια στο… σίριαλ Αρτυματά

H αλήθεια στο… σίριαλ Αρτυματά

Το «κεφάλαιο» Κώστας Αρτυματάς έχει απασχολήσει πολύ τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα. Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα πραγματικά δεδομένα και όλα όσα έγιναν μέχρι να αποφασίσει ο ποδοσφαιριστής να απορρίψει την πρόταση της ΑΕΚ και να μεταφέρει στον ΑΠΟΕΛ ότι είτε θα πάει στην Ανόρθωση, είτε θα συνεχίσει στους γαλαζοκίτρινους.

Οι Λαρνακείς κατέθεσαν πρόταση υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, αναφέρουν ότι η Ανόρθωση κατέθεσε πρόταση στον Αρτυματά με καλύτερους οικονομικούς όρους σε σχέση με την ΑΕΚ. Και οι δυο ομάδες του πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση να δίνει περίπου 20.000 ευρώ ετησίως περισσότερα από την ΑΕΚ. Συνολικά, δηλαδή, για τρία χρόνια ο Αρτυματάς θα κέρδιζε 60.000 ευρώ παραπάνω.

Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή ενημέρωσαν την ΑΕΚ ότι αν η ομάδα της Λάρνακας υπερκάλυπτε το συμβόλαιο της Ανόρθωσης θα υπέγραφε στην ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Η ΑΕΚ δεν αποδέχθηκε την προσφορά για να μην χαλάσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια της ομάδας και όταν ενημέρωσε τον παίκτη για την απόφασή της, ο Αρτυματάς είπε «ναι» στην πρόταση της «Κυρίας». Αξίζει να τονιστεί ότι μέχρι την περασμένη Κυριακή ο ποδοσφαιριστής δεν είχε απαντήσει στην ΑΕΚ. Το όλο θέμα έμεινε στάσιμο και πλέον αναμένεται το επόμενο επεισόδιο στο… σίριαλ με πρωταγωνιστές ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους που έφτασε τα 80.000 ευρώ και εναπόκειται στον ΑΠΟΕΛ κατά πόσο θα την κάνει αποδεκτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ