aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

H AEK ενημερώνει…

H Πετρολίνα ΑΕΚ ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η προπώληση εισιτηρίων από τα Γραφεία του Σωματείου για τον πρώτο τελικό του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Kεραυνό.

Aναλυτικά:

«H Πετρολίνα ΑΕΚ ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η προπώληση εισιτηρίων από τα Γραφεία του Σωματείου για τον πρώτο τελικό του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Kεραυνό, που θα διεξαχθεί το απόγευμα (25/04, 19:00) στο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο.

Τα ελάχιστα εναπόμειναντα εισιτήρια θα διατεθούν στα εκδοτήρια του γηπέδου. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ. Θα ισχύσει το μέτρο της ταυτοποίησης και ως εκ τούτου καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να επιδείξουν την πολιτική τους ταυτότητα τόσο στην αγορά του εισιτηρίου, όσο και στην είσοδο, διαφορετικά δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο, ασχέτως εάν έχουν εισιτήριο.

Η διοίκηση της Πετρολίνα ΑΕΚ ζητά εκ νέου από τον κόσμο να στηρίξει δυναμικά την μεγάλη προσπάθεια για νικηφόρο ξεκινήμα στους τελικούς του πρωταθλήματος, μακρυά ωστόσο από ακρότητες που ενδεχομένως να τιμωρήσουν και να ζημιώσουν την ίδια ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ