aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓυναικείο: Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, μεγάλες μάχες στην τετράδα

Γυναικείο: Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, μεγάλες μάχες στην τετράδα

Πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων διεξάγεται στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Το δείγμα των πρώτων 10 αγωνιστικών (σ.σ. τελευταία αγωνιστική πριν από τις γιορτές διεξήχθη στις 20 Δεκεμβρίου) είναι αντιπροσωπευτικό. Στην κορυφή τέσσερεις ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο, ενώ στην ουρά η κατάσταση ξεκαθάρισε.

Δυο ομάδες που στην περσινή σεζόν βρίσκονταν στην 3η και 4η θέση δηλαδή, η Ανόρθωση και η BetOnAlfa ΑΕΛ ξεχώρισαν ιδιαίτερα και δικαίως βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με 25 (σ.σ. «Μεγάλη Κυρία») και 24 (οι Λεμεσιανές). Κατά πόδας ακολουθούν Τεχνοοικία ΑΕΚ με 21 βαθμούς και Sabbianco Απόλλων με 20 βαθμούς.

Ανόρθωση

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι «κυανόλευκες» του Σέρβου κόουτς Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς μετά την ήττα στην πρεμιέρα πέτυχε εννιά συνεχείς νίκες (σ.σ. μεγάλες νίκες επί  BetOnAlfa ΑΕΛ και Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-2 σε Λεμεσό και Λάρνακα). Οι «κυανόλευκες» διαθέτουν σπουδαίο υλικό με ατόφιο ταλέντο και εάν συνεχίσουν έτσι θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

BetOnAlfa ΑΕΛ

Η ομάδα της Λεμεσού ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά τις στοίχισαν οι ήττες από την Ανόρθωση στη Λεμεσό με 2-3 και το δίποντο επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-2. Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου διαθέτει εξαιρετικό υλικό με σπουδαίες ξένες και έχει πολλές πιθανότητες για τον τίτλο.

Τεχνοοικία ΑΕΚ

Οι Σκαλιώτισσες παρά το πολύ καλό υλικό που διαθέτουν έκανε μάλλον μέτριο Α Γ’ύρο. Η ομάδα του Ούγγρου Λάζλο Χόλοσι ανέβηκε τον Δεκέμβριο και πλασαρίστηκε στην τριάδα (σ.σ. βοήθησε η παρουσία της Μουντρίτσκαγια). Έτσι ευελπιστεί για ακόμα καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Η ομάδα της Λάρνακας διαθέτει νεανικό σύνολο.

Sabbianco Απόλλων

Ο κυπελλοπρωταθλητής των τελευταίων ετών δεν βρήκε τα πατήματά του ακόμη. Οι αλλαγές στο ρόστερ (σ.σ. φυγή Ζακχαίου και ξένων) είχε αντίκτυπο στην ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη. Η ομάδα έχασε τον πρώτο γύρο από Ανόρθωση και Bet On Alfa ΑΕΛ, γι’ αυτό ο Ιανουάριος αποκτά σημασία για την πορεία της ομάδας μέχρι τη δεύτερη φάση. Σίγουρα, οι «γαλάζιες» διαθέτουν νοοτροπία πρωταθλητή και μπορεί να γυρίσει τα δεδομένα.

Ξεχωρίζει η Ολυμπιάδα

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας ξεχωρίζει η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως η οποία πέτυχε σημαντικές νίκες και βρίσκεται στην 5η θέση με 12 βαθμούς. Απώλεια για την ομάδα του Χρίστου Πούλλακκου η φυγή της Καναδής πασαδόρου Κέλσι Φρέντς. Οι άλλες δυο ομάδες που συμπληρώνουν το πρωτάθλημα ΘΟΙ Αυγόρου και Αναγέννηση Δερύνειας βρίσκονται στην 6η θέση με   04 βαθμούς και η Αναγέννηση Δερύνειας με 02 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ