aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Guardians»: «Όλοι αποχή, αφού μας πολεμά η ίδια μας η διοίκηση»

«Guardians»: «Όλοι αποχή, αφού μας πολεμά η ίδια μας η διοίκηση»

Οι «Guardians» (σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ) αποφάσισαν να κάνουν αποχή από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας τους, μιας και όπως ισχυρίζονται, η διοίκηση των κιτρινοπράσινων τους «πολεμάει» για λόγους ακατανόητους.

Αναλυτικά:

«Ο σύνδεσμος αναγκάζεται για άλλη μια φορά να κάνει αποχή από τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ίδια μας η “διοίκηση” πολεμά το πιο μάχιμο και ζωντανό κομμάτι της εξέδρας για λόγους ακατανόητους.

Κλεισίματα πετάλου, καμία αντίδραση και πλήρης απάθεια για τα γεγονότα της Κυριακής στην Λευκωσία, συλλήψεις οπαδών, καταγγελίες για άλλες συλλήψεις κ.τ.λ., συνθέτουν το φετινό σκηνικό. Πράγματα πρωτόγνωρα για την οικογένεια της ΑΕΚ και κυρίως για κάποιους που είναι κοντά στην ομάδα από το 1994 και έχουν ζήσει τα πάντα.

Από επίσημα χείλη παράγοντα του σωματείου λέχθηκε ότι εμείς διώχνουμε τον κόσμο από το γήπεδο. Τώρα με την αποχή μας είναι η ευκαιρία να τον φέρετε πίσω “κύριοι”…! Για μας η ΑΕΚ είναι ιδέα και όχι μπίζινα. Όλα τα μέλη του συνδέσμου καλούνται να απέχουν από τα επόμενα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας γιατί στο τέλος δεν θα κυκλοφορά κανείς ελεύθερος. Όλοι οι αγώνες θα παρακολουθούνται στον σύνδεσμο.

Υ. Γ.: Δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε υποχείριο κανενός!

Υ. Γ. 1: ΑΕΚ και από μακριά, η καρδιά θα χτυπάει δυνατά! Larnaka Guardians αίμα τιμή ΑΕΚ μια ζωή 1994».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ