aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓκονθάλεθ και επίσημα το νέο απόκτημα για την οπισθοφυλακή!

Γκονθάλεθ και επίσημα το νέο απόκτημα για την οπισθοφυλακή!

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός Μικέλ Γκονθάλεθ, του οποίου το όνομα διέρρευσε χθες από ισπανικά ΜΜΕ (διαβάστε ΕΔΩ).

Αναλυτικά: «H ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει την συμφωνία με τον 32χρονο (24/09/1985) Ισπανό κεντρικό αμυντικό Μικέλ Γκονθάλεθ, o οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Ρεάλ Σαραγόσα και προηγουμένως για μία 12ετια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ».

Για τον ποδοσφαιριστή αυτό, υπενθυμίζουμε πως γράφτηκε στην Ισπανία ότι ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του και η Ομόνοια! Με βάση το βιογραφικό του, πρόκειται για μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα της Λάρνακας καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κουβαλά πλούσιες παραστάσεις από τη Λα Λίγκα, ένα εκ των σπουδαιότερων πρωταθλημάτων στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ παίρνει έναν υψηλόμισθο παίκτη της Σαραγόσα!

Βλέπετε, κατά τη 12ετή παρουσία του στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, είχε την ευκαιρία να αγωνισθεί σε εννέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία του ισπανικού μαραθωνίου, καταγράφοντας σε αρκετές αγωνιστικές περιόδους φουλ συμμετοχές. Με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ δέθηκε συναισθηματικά, λατρεύτηκε και προσέφερε πάρα πολλά. Δεν είναι τυχαία, εξάλλου, η μεγάλη του θητεία στον σύλλογο. Στη λήξασα σεζόν αγωνίσθηκε στη Ρεάλ Σαραγόσα, μετρώντας 28 παρουσίες και 2 τέρματα. Αποτέλεσε βασικό γρανάζι, οπότε δεν προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι η πρώτη για τον υψηλόσωμο αμυντικό (1.90μ.) που θα παίξει ποδόσφαιρο εκτός της χώρας του. Προφανώς, ήθελε να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του, να δοκιμάσει κάτι το διαφορετικό, προσδοκώντας ότι θα φτάσει σε νέες διακρίσεις. Τον γνωρίζουν πολύ καλά οι Μουρίγιο-Ιραόλα, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική του αξία και επέμεναν στη μετεγγραφή του.

Ο Γκονθάλεθ θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Πολωνία, αρχίζοντας το συντομότερο προετοιμασία με την ομάδα. Ο 32χρονος μετρά συνολικά 273 αγώνες στην Ισπανία, εκ των οποίων οι 254 στο αρχικό σχήμα, κάτι που βεβαίως δεικνύει πάρα πολλά για την αγωνιστική αξία του. Έχει σκοράρει 6 φορές, δέχθηκε 71 φορές την κίτρινη κάρτα και 2 την κόκκινη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ