aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓκόγκιτς: «Ο Κετσπάγια, μετά εγώ και ακολούθως ο Μαλέκκος»

Γκόγκιτς: «Ο Κετσπάγια, μετά εγώ και ακολούθως ο Μαλέκκος»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)

Ο Σίνισα Γκόγκιτς στο πλαίσιο των αναφορών του πρόσφατα στον Active (107,4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου, είπε ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια, αυτός και μετά ο Κώστας Μαλέκκος, «ανάγκασαν» τις μεγάλες ομάδες να ψάχνονται στην Κύπρο για να αποκτήσουν παίκτες και ουσιαστικά έτσι άνοιξε ο δρόμος για μετεγγραφές Κυπρίων και μη, παικτών, από το πρωτάθλημά μας.

«Ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά εγώ και ακολούθως ο Κώστας Μαλέκκος, ανοίξαμε τον δρόμο να βλέπουμε στην Ελλάδα πιο σοβαρά τους Κύπριους παίκτες και τους ξένους αυτούς που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Μαλέκκος είχε πλούσιο ταλέντο, έκανε αρκετά καλά παιχνίδια και κρίμα που δεν έκανε ακόμη μεγαλύτερη καριέρα που πραγματικά το άξιζε με βάση το ταλέντο του», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Γκόγκιτς για Κίκη Κωνσταντίνου και μετεγγραφή στον Ολυμπιακό

Και συνέχισε: «Όταν πήγε ο Μαλέκκος στον Παναθηναϊκό αγωνίζονταν εκείνο τον καιρό όλοι οι παίκτες που πήρανε το ευρωπαϊκό. Ήταν δύσκολο, όμως έπαιξε αρκετά και έκανε καλά παιχνίδια. Θυμάμαι όταν επέστρεψα στον ΑΠΟΕΛ και κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, κάναμε ασκήσεις man to man και μου είπε “τώρα κατάλαβα γιατί έπαιξες στον Ολυμπιακό τόσα χρόνια”. Με έβλεπε ότι δούλευα πολύ σκληρά, παρά το προχωρημένο της ηλικία μου».

Διαβάστε επίσης: «Όχι» από Γκόγκιτς σε Ομόνοια: «Νομίζετε έχει πράσινο αίμα στις φλέβες μου;»

«Τέσσερα χρόνια έπαιξα στον ΑΠΟΕΛ και τέσσερα στην Ανόρθωση. Πήρα πρωταθλήματα και με τις δύο ομάδες. Βγήκα πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και με τις δύο ομάδες. Έβαζα μέσον όρο ένα γκολ κάθε 1,5 ματς. Είχα παίξει στην Ανόρθωση και μαζί με τον Κετσπάγια που ήταν σπουδαίος παίκτης και έκανε μεταγραφή στην ΑΕΚ πριν από εμένα. Υπήρξε χρονιά που έβαλα 26 γκολ εγώ με την Ανόρθωση και 19 γκολ ο Κετσπάγια! Κάναμε φοβερό δίδυμο», είπε μεταξύ άλλων μετά από σχετική ερώτηση.

Διαβάστε επίσης: Γκόγκιτς: «Οι ΑΠΟΕΛίστες δεν γνώριζαν και με έβριζαν, έφυγα λόγω Τόζα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ