aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓκιούρτσο: «Αν είναι στο χέρι μου, θα μείνω και μετά το 2025»

Γκιούρτσο: «Αν είναι στο χέρι μου, θα μείνω και μετά το 2025»

Με αφορφμή την πρόσφατη ανανεώση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Άνταμ Γκιούρτσο παραχώρησε δηλώσεις στην ουγγρική ιστοσελίδα «magyarnemzet.hu», εκφράζοντας την επιθυμία να παραμένει στην Κύπρο και μετά το 2025.

Όσα δήλωσε ο Άνταμ Γκιούρτσο:

Αρχικά είπε: «Στην Κύπρο ένιωσα την εμπιστοσύνη από το πρώτο λεπτό. Ήμουν στην ΑΕΚ μόνο για λίγες ημέρες, όμως με εμπιστεύτηκε ο προπονητής και μου έδωσε φανέλα βασικού σε ένα ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια».
Για τον μεγάλο αριθμό παικτών από το εξωτερικό που βρίσκονται στο ρόστερ: «Μαζευτήκαμε μια μεγάλη διεθνής ομάδα στη Λάρνακα. Εκτός από Εκουαδόρ και Βενεζουέλα, έχω επίσης συμπαίκτες από Σερβία, Ισραήλ, Βοσνία, Πορτογαλία, Σκόπια, Νιγηρία, Γαλλία και Γκάνα».

«Παλεύουμε με έναν μόνο στόχο, μπορούμε να κερδίσουμε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου», πρόσθεσε, ενώ συνέχισε: «Ούτε το πρώτο μου εξάμηνο ήταν κακό, αλλά χρειάστηκε να χάσω τρεις μήνες λόγω τραυματισμού. Το περασμένο φθινόπωρο πήγε πολύ καλά. Σκόραρα το νικητήριο γκολ στον αγώνα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Ντινάμο Κιέβου, έδωσα ασίστ, το παιχνίδι πήγε ιδιαίτερα καλά.Τερματίσαμε τρίτοι στον όμιλό μας, παίρνοντας την πρόκριση. Θα παίξουμε με την Ντνίπρο, η οποία είναι επίσης από την Ουκρανία. Προηγούμαστε στο πρωτάθλημα με έναν βαθμό μπροστά από τον ΑΠΟΕΛ».

Για την εμπειρία του στην Κύπρο και το μέλλον του: «Μου αρέσει πολύ το περιβάλλον εδώ. Ο καιρός είναι σχεδόν πάντα καλός, μένω εκατό μέτρα από την παραλία, οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί. Με εκτιμούν στον σύλλογο, πρόσφατα μου επέκτειναν το συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά αν είναι στο χέρι μου, θα ήμουν ευτυχής να μείνω στην Κύπρο ακόμα περισσότερο. Συνιστώ σε όλους τους Ούγγρους ποδοσφαιριστές να δοκιμάσουν, αν έχουν την ευκαιρία, στο πρωτάθλημα εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ