aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓκάλοπ: Ψηφίστε τον καλύτερο τερματοφύλακα!

Γκάλοπ: Ψηφίστε τον καλύτερο τερματοφύλακα!

Βρισκόμαστε λίγο πριν από το τέλος της φετινής χρονιάς και στα μισά της σεζόν 2019-20. Το φετινό μας πρωτάθλημα, μας επιφύλαξε, και μάλλον μας επιφυλάσσει, εκπλήξεις και ανατροπές, ενώ ένα είναι σίγουρο, ότι είναι άκρως ανταγωνιστικό.

Γι’ αυτό λοιπόν, αφού αγωνιστική δράση δεν θα έχουμε μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy και οι συντάκτες της, αποφασίσαμε να σας κρατάμε σε εγρήγορση! Από σήμερα (24/12) μέχρι το Σάββατο (31/12) θα μπορείτε να ψηφίσετε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές (σε κάθε θέση), ώστε να αναδείξουμε την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος μας (μέχρι στιγμής), σύμφωνα με τα όσα είδαμε.

Ψηφίστε ΕΔΩ τους καλύτερους κεντρικούς και ακραίους αμυντικούς!

Σήμερα κάνουμε αρχή με τους τερματοφύλακες που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν μέχρι στιγμής και ασφαλώς που αγωνίστηκαν περισσότερο, αφού κάποιες ομάδες χρησιμοποίησαν δύο κίπερ!

Η ψηφοφορία θα ισχύσει μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου (Παραμονή Πρωτοχρονιάς), χρονικό σημείο στο οποίο θα καταγραφούν και τα ποσοστά κι ακολούθως θα δημοσιεύσουμε την καλύτερη ενδεκάδα με βάση τις προτιμήσεις εσάς, των αναγνωστών μας.

Ψηφίστε εδώ:


 


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ