aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Γιατί η κοινωνία είναι η ομάδα όλων μας» (video)

«Γιατί η κοινωνία είναι η ομάδα όλων μας» (video)

Ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες διαφόρων εθνικοτήτων που αγωνίζονται στην Κύπρο τραγούδησαν στην μητρική τους γλώσσα το γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι Jingle Bells, μεταφέροντας το μήνυμα της αγάπης και της χαράς, με το σύνθημα #JingleAllTogether.

Επιδεικνύοντας τις μοναδικές ικανότητες τους στο τραγούδι και το ρυθμό, πέρασαν μια αξέχαστη μέρα συμμετέχοντας στο διασκεδαστικό μουσικό video clip, αφιερωμένο στη διαφορετικότητα, ενώ ευχήθηκαν όλοι μαζί τα «Χρόνια Πολλά» στα ελληνικά.

Η εκστρατεία #JingleAllTogether, που ξεκινά στις 18 Δεκεμβρίου, είναι μια πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου και του Εθελοντικού-Φιλανθρωπικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών, Γκολ στη Ζωή και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και την στήριξη της διαφορετικότητας, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους, «Γιατί η κοινωνία είναι η ομάδα όλων μας».

Για κάθε like που θα λαμβάνει το video του τραγουδιού στις επίσημες σελίδες στο facebook της Τράπεζας Κύπρου και του Γκολ στη Ζωή, η Τράπεζα Κύπρου θα δίνει 1 ευρώ στον ΜΚΟ Αλκυονίδες, που φροντίζει οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη και ζουν στην Κύπρο, απ’ όπου και αν κατάγονται.

Με αυτό το μήνυμα, το Γκολ στη Ζωή και η Τράπεζα Κύπρου εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλούν να… #JingleAllTogether.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ