aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΓιαπατός: «Θα έπρεπε ο κοσμός να... φτύσει όλο το ΔΣ»

Γιαπατός: «Θα έπρεπε ο κοσμός να… φτύσει όλο το ΔΣ»

Στις εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων αναφέρθηκε o εκπρόσωπος της Γ΄ Κατηγορίας στην ΚΟΠ, Φίλιππος Γιαπατός. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό που τους ζητήθηκε να ψηφίσουν στο ΔΣ της ΚΟΠ, ήταν κάτι που ξεπερνούσε τις δικές του αρχές, ενώ τόνισε πως αν η απόφαση του ΔΣ του Μαϊου ανατρεπόταν τότε θα έπρεπε όλο το ΔΣ να πάει στην πλατεία Eλευθερίας και να περάσει ο κόσμος να τους… φτύσει.

Όσα δήλωσε ο Φίλλιπος Γιαπατός

Για τα όσα ακούστηκαν τα τελευταία 24ωρα: «Οι παραπάνω δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μέλος διοικητικού συμβουλίου. Η παρουσία μας είναι για να προσπαθούμε για τα καλά του ποδοσφαίρου και όχι να παίρνουμε αποφάσεις που εκθέτουν εμάς του ίδιους και να μεταφέρουμε προβλήματα. Είμαστε εκεί με κάποιες αρχές και αυτό που μας ζητήθηκε να ψηφίσουμε είναι κάτι που ξεπερνάει τις αρχές μας. Δεν γίνεται να συζητάμε τον Μάϊο κάτι και να ερχόμαστε να αλλάζουμε την προκήρυξη. Δε μπορεί εμείς που πήραμε την απόφαση να αναιρέσουμε τους εαυτούς μας. Θα έπρεπε εάν ανατρεπόταν η απόφαση του Μάϊου όλο το ΔΣ να πάει στην πλατεία Eλευθερίας και να περάσει ο κόσμος να μας φτύσει. Πρέπει να είμαστε σωστοί και αν δεν μπορούμε να πάμε σπίτια μας. Ευτυχώς που υπήρξαν άνθρωποι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Για τα υπόλοιπα που συμβαίνουν, είναι πρωτόγνωρα με την πανδημία που είμαστε όλοι αντιμέτωποι. Σε ποιο πρωτάθλημα της Ευρώπης στα μέσα της σεζόν έχει αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος και πρέπει να το κάνουμε εμείς».

«Για τα σωματεία της Γ’ Κατηγορίας και όσα ακουστήκαν για μηνύματα, τους ενημέρωσα ότι θα βγω με Zoom και να τους εξηγήσω. Να σας πω ένα μήνυμα που έλαβα στο viber: Έχουμε ενημέρωση για την προσπάθεια που κάνεις για την κατηγορία μας και θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε και μην λάβεις υπόψη τα όσα ακούστηκαν να είσαι καλά ελπίζουμε συνεχίσεις τις προσπάθειές που έκανες. Αυτό το έλαβα από κάποιον που ζητούσε χθες την παραίτηση μου. Εγώ δεν κρατάω κακία και δέχομαι όλες τις απόψεις. Πρέπει όμως κάποιοι να σεβαστούν τα μέλη του Συμβουλίου».

«Πολλά σωματεία κινδυνεύουν να κλείσουν η ΚΟΠ όσο μπορεί έχει δώσει ανάσες στα σωματεία και θα είναι καλοδεχούμενη κι’ άλλη κίνηση, είναι βαθιές ανάσες για την επιβίωση της Β και Γ κατηγορίας. Εμείς ως εκπρόσωποι έχουμε πάντοτε στο μυαλό μας την εκάστοτε βοήθεια στα σωματεία μας. Εμείς φωνάζαμε η διαιτησία να πληρώνεται από τον ΚΟΑ σε παλαιότερα χρόνια. Θα πρέπει τα σωματεία να βρουν τις λύσεις και να βοηθήσει και η ΚΟΠ, έχει ήδη δώσει κάποια λεφτά. Εάν αποφασιστεί να πάει ένα κονδύλι από την Α’ κατηγορία προς τα κάτω, από τη στιγμή που οι πλειοψηφία πληρώνεται από την ΚΟΠ έχουν πάρει βαθιές ανάσες τα σωματεία, θα πρέπει να ποταβρίζουν τα χέρια τους μέχρι εκεί που μπορούν και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ