aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓια την προσπάθεια και τον Άλβες

Για την προσπάθεια και τον Άλβες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η τελευταία παράσταση μίας ιδιαίτερης σεζόν για την ΑΕΚ θα παιχτεί σήμερα στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα (19:00). Οι κιτρινοπράσινοι πάλεψαν για τον τίτλο, βρέθηκαν για μεγάλο διάστημα στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά τερμάτισαν στη δεύτερη θέση.

Κατά γενική παραδοχή ήταν η πιο καλοδουλεμένη ομάδα και θαυμάστηκε για το καλό ποδόσφαιρο που παρουσίασε στην πλειονότητα των αγώνων της. Παραλλήλως, εξασφάλισε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τη συμμετοχή της Γιουρόπα Λιγκ, πιστοποιώντας το πλασάρισμά της στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Σε αυτή τη σεζόν με τα έντονα συναισθήματα θα ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα της Λάρνακας να χειροκροτηθεί από τους φίλους της για την προσπάθεια που έκανε. Στήριξη θα χρειαστεί και ο Αντρέ Άλβες, ο οποίος διεκδικεί το χρυσό παπούτσι (λεπτομέρειες στη σελίδα 3).  Για το σημερινό ματς μίλησαν χθες στην ιστοσελίδα του σωματείου της Λάρνακας ο υπηρεσιακός προπονητής Δημήτρης Δημητρίου και ο νεαρός μέσος Μιχαήλ Μούσιτς.

«Έχουμε αύριο (σ.σ.: σήμερα) τον τελευταίο μας αγώνα. Όπως έχουμε ξαναπεί, η ΑΕΚ με όποιον κι αν παίζει, όπου κι αν παίζει, προσπαθεί πάντα για τη νίκη. Θα δώσουμε αύριο ξανά την ευκαιρία σε νεαρούς να παίξουν και θα προσπαθήσουμε ξανά για τη νίκη, ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε. Καλούμε τον κόσμο να έρθει για να χειροκροτήσει την ομάδα και να βοηθήσει τους νεαρούς να πάρουν τη νίκη», δήλωσε ο Κύπριος τεχνικός.

Όσο για τον Μούσιτς, δήλωσε τα εξής: «Σίγουρα στόχος μας είναι η νίκη, ώστε να κλείσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. Επίσης, είναι μία ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές χωρίς χρόνο συμμετοχής να πάρουν τα λεπτά τους. Όπως και εγώ, που εάν επιλεγώ θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον προπονητή μου. Επίσης ζητούμε από τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι».

Θα παρουσιαστεί αγνώριστη

Η σύνθεση της ΑΕΚ σήμερα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα δεν θα θυμίζει πολλά από τις προηγούμενες. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μουρίγιο, Μυτίδης, Μιντίκκης, Εγγλέζου και Καστάνας, οι οποίοι μαζί με τους αδειούχους Τόνιο, Καταλά, Χαραλάμπους, Μοϊσόφ, Μπόλιεβιτς, Τομάς, Λαρένα, Ορτίθ, Λαμπάν, Τέτε και Τρισκόφσκι, συνθέτουν 16άδα απόντων. Αντιθέτως, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι νεαροί της ομάδας κάτω των 21 χρόνων, Κωνσταντίνου, Καϊσερλίδης, Παναγίδης, Ανθίμου και Ευσταθίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ