aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓια γεμάτη κερκίδα ποντάρουν και στην Αρένα

Για γεμάτη κερκίδα ποντάρουν και στην Αρένα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα τελευταία δυο χρόνια η ΑΕΚ έκανε άλματα. Αγωνιστικά και οικονομικά, ο σύλλογος της Λάρνακας έχει «μεγαλώσει» και δεν είναι τυχαίο που έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικώντας μάλιστα με αξιώσεις ακόμη και τον τίτλο.

Αν κρίνουμε όμως από τους αριθμούς των εισιτηρίων που ανακοίνωσε η ΚΟΠ, η ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ κάθε άλλο παρά ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί. Στα 18 εντός έδρας παιχνίδια, οι κιτρινοπράσινοι διέθεσαν 29.107 εισιτήρια και βρέθηκαν στην έκτη θέση, κάτω από ΑΕΛ, Απόλλωνα, Ανόρθωση, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή έχουν μέσο όρο 1.617 εισιτήρια ανά αγώνα, αριθμός που δεν ικανοποιεί κανένα στη διοίκηση της ΑΕΚ.

Όλοι είναι σίγουροι ότι στο νέο γήπεδο της ομάδας τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά. Άλλωστε το σλόγκαν «στην αρένα θα είναι αλλιώς» δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Όλοι ευελπιστούν ότι στο νέο γήπεδο η προσέλευση κόσμου θα αυξηθεί κατακόρυφα. Το δείχνει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που πάει περίφημα. Υπάρχει η αίσθηση ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Στα μετεγγραφικά δεν υπάρχει νεότερο. Ο Τόνιο παραμένει στην Ισπανία καθώς το παιδί του πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ο ίδιος διέψευσε τα ισπανικά δημοσιεύματα που τον φέρουν στο στόχαστρο της Σοσιεδάδ. Ο Ρόκα ψάχνει για βασικό τερματοφύλακα και έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.

Στο αγωνιστικό μέρος, χθες η ομάδα είχε προπόνηση το πρωί στην Πολωνία, ενώ το απόγευμα οι παίκτες έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση. Σήμερα θα γίνουν δύο προπονήσεις. Αύριο, η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Άρκα, πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας.

Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, έγινε γνωστό ότι δεν θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τους τραυματισμούς. Όπως με την περίπτωση του Μπόλιεβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση από πλευράς ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ