aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΓι' αυτό τον πάγκο «παίζει» του Ουζουνίδη

Γι’ αυτό τον πάγκο «παίζει» του Ουζουνίδη

Τι είχες Αντρέα μου, τι είχα πάντα! Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν για μία ακόμη φορά την τρέχουσα σεζόν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Ένα παιχνίδι που έδειχνε βάσει της εξέλιξής του «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα των «πρασίνων», εξελίχθηκε σε… τραγωδία.

Διότι ο βαθμός της ισοπαλίας για το «τριφύλλι» στη Βέροια δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεται «τραγωδία», όταν για 88 λεπτά κρατούσε το «τρίποντο» στα χέρια, είχε την ευκαιρία να καθαρίσει την…μπουγάδα και δεν το έκανε.

Κι αυτή τη φορά στέραψαν οι διαιτητικές δικαιολογίες, με αποτέλεσμα ολόκληρο το…ανάθεμα να πέφτει πάνω στον Αντρέα Στραματσόνι και να μην μπαίνει τίποτα κάτω απ΄το… χαλί όπως συνέβη σε άλλες «τραγωδίες» της φετινής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 40χρονος κόουτς χρεώνεται την απώλεια των βαθμών, την κακή διαχείριση ενός ακόμη αγώνα, συν την κακή φυσική κατάσταση των παικτών, οι οποίοι δείχνουν να μένουν από καύσιμα μετά το 60΄κι ας βρισκόμαστε ακόμη στο μήνα Οκτώβριο.

Η στήλη σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσον υφίσταται ή όχι θέμα πρόωρης αποχώρησης του Ιταλού κόουτς κι αν γίνονται πλέον σκέψεις επ΄αυτού στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

«Θα πρέπει να πέσει πολύ μεγάλο κράξιμο από τον κόσμο για να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Αλαφούζος τον στηρίζει ακόμη σε μεγάλο βαθμό αν όχι τρελά…» μετέφερε χαρακτηριστικά στην στήλη άνθρωπος που είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Αν και εφόσον πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ μπει στη διαδικασία να σκεφτεί την καρατόμηση του Ιταλού και τον ερχομό ενός νέου προπονητή, καλό θα ήταν σε αυτή την περίπτωση να ανασύρουμε απ΄το σκληρό δίσκο το όνομα ενός παλιού γνωστού και άλλοτε υποψηφίου για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ανατρέχοντας την περίοδο όπου οι «πράσινοι» αναζητούσαν τον διάδοχο του Γιάννη Αναστασίου.

Και το όνομα αυτού Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα απ΄το «διαζύγιο» με τον Πανιώνιο έχοντας γειώσει μάλιστα (τυχαία;) προτάσεις από Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Ανόρθωση.

Ο ίδιος προπονητής είχε απασχολήσει και την περασμένη σεζόν τον Παναθηναϊκό – όπως αποκάλυψε «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» τον περασμένο Νοέμβριο – και επιβεβαίωσε ο ίδιος λίγους μήνες αργότερα σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Να τα θυμόμαστε κι αυτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ