aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓι' αυτό παρέμεινε στους ορισμούς ο Μασιάς…

Γι’ αυτό παρέμεινε στους ορισμούς ο Μασιάς…

Μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και κυρίως αναφορικά με τα σφοδρά παράπονα των κιτρινοπράσινων για τη διαιτησία του Δημήτρη Μασσιά, ο απόηχος συνεχίζεται και δεν έχει να κάνει μόνο με τη διαμάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες μέσω των ανακοινώσεων που αναρτούν στα επίσημα προφίλ τους στα Mέσα Κοινωνικής Δικτώσης.

Βλέπετε, ο Μασιάς, είναι ντεφορμέ φέτος και το γεγονός πως μετά από συνεχόμενα άσχημα παιχνίδια, παραμένει ορισμένος και στο αναβληθέν ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων, προκαλεί αντιδράσεις από οπαδούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συγκεκριμένα σε σελίδες αθλητικές και οπαδικές.

Παρόλο που ο ορισμός του διαιτητικού τιμ παραμένει ο ίδιος από τότε που ήταν αρχικά ορισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι (25 Οκτωβρίου 2017), η επιτροπή διαιτησίας μπορούσε να προστατεύσει τον Μασσιά και να τον αφήσει εκτός ορισμών. Είχε το δικαίωμα να το πράξει άλλωστε… Κάτι που θα θεωρείτο λογικό από πολύ κόσμο, βάσει και του γεγονότος πως το φύλλο αγώνος θα είναι διαφορετικό. Ωστόσο, όπως πληροφορήθηκε η ιστοσελίδα μας, για σκοπούς αξιοπιστίας, προτιμήθηκε από την επιτροπή διαιτησίας να μην γίνει καμία αλλαγή στους ορισμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ