aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓι’ αυτό έγιναν οι συλλήψεις στο ντέρμπι

Γι’ αυτό έγιναν οι συλλήψεις στο ντέρμπι

Επεισόδια και τρεις συλλήψεις σημάδεψαν τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, που διεξήχθη χθες στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.40μ.μ., 20 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ, μετέβησαν έξω από τη βόρεια κερκίδα, για να εισέλθουν στο στάδιο. Ενώ περίμεναν να περάσουν από φυσικό έλεγχο, επιτέθηκαν εναντίον των επιτηρητών σπρώχνουν και να προκαλούν ανησυχία, με σκοπό να περάσουν εντός του κιγκλιδώματος.

Η τάξη αποκαταστάθηκε μετά την επέμβαση της Αντιοχλαγωγικής Ομάδας Λευκωσίας. Τα μέλη της αντιοχλαγωγικής, προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 28 και 44 ετών, για το αυτόφωρο αδίκημα της οχλαγωγίας και της επίθεσης εναντίον επιτηρητή.

Αργότερα, με τη χρήση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος 39χρονος κάτοικος Λαρνακας.

Οι τρεις συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ