aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓερό ποντάρισμα στον Τρισκόφσκι

Γερό ποντάρισμα στον Τρισκόφσκι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αν και έγινε μεγάλη προσπάθεια από τον Τσάβι Ρόκα για να αποκτηθεί επιθετικός κάτω των 21 ετών, τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν βρήκε τον παίκτη που ήθελε, ανάμεσα σε αυτούς που είχε ενώπιόν του. Τον παίκτη δηλαδή που θα είχε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αναζητούσε για να ενισχύσουν την ομάδα.

Έτσι, ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό δεν θέλησε να προχωρήσει σε μια κίνηση για τα μάτια του κόσμου. Έτσι, παρά τη μουρμούρα των φίλων της ομάδας, καθώς μοναδικός κλασικός επιθετικός στο ρόστερ είναι ο Αντρέ Άλβες, δεν παρασύρθηκε και δεν κινήθηκε για ενίσχυση, αφού δεν βρήκε τον ιδανικό.

Μάλιστα δεν υπάρχει πρόθεση ούτε για απόκτηση άνεργου παίκτη. Η ΑΕΚ λοιπόν θα μείνει με το υφιστάμενο ρόστερ, γεγονός που δεν ανησυχεί τον Ρόκα. Ο λόγος που αισθάνεται ήσυχος ακούει στο όνομα Ιβάν Τρισκόφσκι.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, όπως και ο προπονητής της ομάδας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, συμφωνούν ότι ο Σκοπιανός μπορεί ν’ αγωνιστεί με άνεση στην κορυφή της επίθεσης και να αποτελέσει το στήριγμα ή την εναλλακτική επιλογή του Άλβες όποτε χρειαστεί. Άλλωστε χρησιμοποιήθηκε ως σέντερ φορ σε κάποια παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και τα πήγε εξαιρετικά, σημειώνοντας μάλιστα και κάποια σημαντικά και καθοριστικά τέρματα.

Από τη στιγμή που η ομάδα διαθέτει πλειάδα ικανών ακραίων επιθετικών, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής και ο Βάσκος κόουτς πιστεύουν ότι ο Τρισκόφσκι θα δώσει πολλές λύσεις στην κορυφή της επίθεσης όταν ο Άλβες δεν θ’ αγωνίζεται. Πάντως, ακόμη και να αποκτούσε επιθετικό κάτω των 21 ετών η ΑΕΚ, θα ήταν τρίτη επιλογή για την τεχνική ηγεσία, πίσω από τους Άλβες και Τρισκόφσκι.

Επομένως, για τους Λαρνακείς έκλεισε το κεφάλαιο καλοκαιρινός μετεγγραφικός σχεδιασμός. Πλέον, ζητούμενο είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι για τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ