aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Γέμισε» το εσώρουχό τους και πλέον δεν στήνουν αγώνες

«Γέμισε» το εσώρουχό τους και πλέον δεν στήνουν αγώνες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τώρα μάλιστα… μετά τη λήψη δραστικών ποινών και αποφάσεων για όσες ομάδες εμπλέκονται σε στημένους αγώνες, δεν ήλθε άλλος ύποπτος φάκελος (πέραν του αγώνα Οθέλλος-Άσσια για το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας).

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, πέρασαν περίπου 25 μέρες (τρεις αγωνιστικές) χωρίς να έλθει άλλο φιρμάνι από την ΟΥΕΦΑ, για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Τελευταίος φάκελος αφορούσε στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα (με ευθύνη στην ομάδα Πολεμιδιών).

Και μετά μας λένε πως δεν έχουν ιδέα από στοιχήματα και απαιτούν να βγει η ομάδα τους από το στοίχημα. Πέστε την αλήθεια αν είστε μάγκες. Γεμίσατε τα… σώβρακά σας μόλις ανακοινώθηκαν οι ποινές και πλέον δεν μπορείτε να στήσετε τους αγώνες. Αυτή είναι η αλήθεια.

Αμφιβάλλουμε ωστόσο αν θα μείνει έτσι η κατάσταση. Να παίζετε νορμάλ πρωτάθλημα δηλαδή. Από την άλλη, δεν έχουμε πλέον στημένα ματς, αλλά άρχισαν οι τραγικές διαιτησίες. Άλλο κεφάλαιο αυτό όμως, για το οποίο αν κάτσεις να βγάλει άκρη, το μυαλό σου θα γίνει σαν κανταΐφι.

Ποια η άποψή μας για τους κομπιναδόρους; Κάποιος τρόπος θα βρεθεί να ξανακάνουν τις κομπίνες τους στο μέλλον και να τη γλυτώνουν για λίγο καιρό μέσω κάποιων «παραθύρων». Σε… καλή μεριά όσα βγάλατε μέχρι στιγμής μάγκες, αφού δεν μπορεί η Πολιτεία να σας κλείσει στη φυλακή.

Υ.Γ. Αν η ΚΟΠ ανακοινώσει ξανά πως ήλθε email από την ΟΥΕΦΑ για ύποπτη δραστηριότητα σε κάποιο αγώνα, ας ελπίσουμε πως η Ομοσπονδία θα το αξιολογήσει σωστά και θα το «παίξει» στις κύριες ειδήσεις της ιστοσελίδας της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ