aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος

Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος». Η Ανόρθωση αιφνιδίασε τη χθεσινή αντίπαλο στο «ΑΕΚ Αρένα», πέτυχε γκολ από τα αποδυτήρια με τον Οκριασβίλι (2’), ωστόσο δεν έλαβε σοβαρά τις… προειδοποιήσεις.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, έφερε τα κάτω-πάνω με γκολ των Ταντί (60’) και Τρισκόφσκι (75’), ψαλιδίζοντας αυτομάτως τη διαφορά από την «Κυρία» στους έξι βαθμούς (2-1). Εν ολίγοις, με την «παρθενική» νίκη σε ντέρμπι με τον Αυγουστή, παρέμεινε «ζωντανή» στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να χαρίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα της Λάρνακας, δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της. Είχε όμως τα ψυχικά αποθέματα ώστε να «επιστρέψει» στο ματς και πρωτίστως, να πιστέψει στη νίκη, σε ένα παιχνίδι που είχε στραβώσει με το «καλημέρα». Δημιούργησε μόλις δύο φάσεις στο πρώτο μισό του 90λεπτου (Μακρής 36΄, Τρισκόφσκι 41΄), σε αντίθεση με το δεύτερο μισό κατά το οποίο πέτυχε δύο γκολ και είχε άλλες τρεις καλές στιγμές για να σκοράρει περισσότερες φορές.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έστειλε μήνυμα ενότητας ώστε να πετύχει η ομάδα τη νέα σεζόν, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν σημαντική νίκη. Τελείωσε ο πρώτος γύρος των πλέι οφ και βλέπουμε τη συνέχεια με την ΑΕΛ. Θα παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι τέλους και θα δούμε πού θα μας βγάλει στο τέλος. Ο κόσμος ήθελε μια νίκη σε ντέρμπι και τους την αφιερώνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ