aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Φυσάει κόντρα» στην ΑΕΚ

«Φυσάει κόντρα» στην ΑΕΚ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη που, όπως λένε, παύει να είναι σύμπτωση; Ίσως. Το δεδομένο είναι ότι η ΑΕΚ έχει δεχτεί εφτά γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος εκ των οποίων τα έξι από αντεπιθέσεις. Πάμε να τα θυμηθούμε:

ΑΠΟΕΛ 2-1: Ο Μακέντα πίσω από το κέντρο έδωσε κάθετη πάσα, ο Εντονγκαλά πρόλαβε, σέντραρε και ο Μαρκίνιος σκόραρε με το σώμα (88’ ).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 3-1: Το μοναδικό με οργανωμένη άμυνα. Μετά από σουτ του Μαλόνε και ασταθή απόκρουση του Πίριτς, ο Ντούρις σκόραρε με νέο σουτ (44’).

ΑΚΡΙΤΑΣ 1-1: Ο Ελ Τζεμιλί έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε δεξιά στον Σέχιτς, αυτός πάσαρε στον Τόρες, ο οποίος πλάσαρε στα δίχτυα (21’).

ΑΕΛ 1-2: Ο Παντελή έδωσε κάθετη, ο Κάσα έφυγε σφαίρα και σέντραρε για να κατεβάσει την μπάλα και να πλασάρει εύστοχα ο Μπεραχίνο (11’), ενώ αργότερα ο Παπαφώτης με «σόλο» άδειασε τους Πονς-Μλίτσεβιτς, πάσαρε και ο Κατσανίκλιτς με σουτ δεν λάθεψε (35’).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1-2: Μακρινή πάσα στον Ουάρντα, σέντρα από αριστερά, κατέβασμα και σουτ από τον Πίττα, απόκρουση του Πίριτς και γκολ από τον Ντόνιο (63’). Στην τελευταία φάση του ματς ο Βα έδωσε πάσα στον Ουάρντα, ο οποίος έφυγε πίσω από τη μέση του γηπέδου, έφτασε μπροστά στον Πίριτς και σκόραρε (90’+7).

Τι φταίει για την ανασταλτική συμπεριφορά στα τελευταία ματς πρωταθλήματος, σε αντίθεση με το Κόνφερενς Λιγκ που διατηρήθηκε το μηδέν παθητικό σε 180’ κόντρα στην Ντνίπρο (1-0, 0-0); Αργές επιστροφές; Έλλειψη συγκέντρωσης; Κόπωση; Λίγο απ’ όλα; Δεν είναι δουλειά μας να δώσουμε την απάντηση, μα του Χοσέ Λουίς Όλτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ