aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦύγε εσύ, έλα εσύ. Οι εγχώριες αλλαγές… στρατοπέδων σε μία μετεγγραφική περίοδο

Φύγε εσύ, έλα εσύ. Οι εγχώριες αλλαγές… στρατοπέδων σε μία μετεγγραφική περίοδο

Αρκετά… εγχώρια πάρε δώσε είχαμε στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, καθώς ομάδες από την πρώτη εξάδα, έχουν στραφεί και αποκτήσει παίκτες από τους αντιπάλους τους. Και προσέξτε, δεν μιλάμε για δανεισμούς, αλλά για μετακινήσεις καθώς επτά ποδοσφαιριστές έχουν αλλάξει στρατόπεδο και τη σεζόν 2020-21 θα είναι αντιμέτωποι με τις προηγούμενες τους ομάδες.

Το… χορό άνοιξε ο Ανδρέας Μακρής ο οποίος συμφώνησε από νωρίς να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ και να μετεγγραφεί στην ΑΕΚ, παρόλο που στο παιχνίδι μπήκε και η Ανόρθωση. Ο νεαρός βρέθηκε ήδη αντιμέτωπος με την ομάδα της Λευκωσίας καθώς συναντήθηκαν την 2η αγωνιστική. Το ίσιο ισχύει και για τον Μίχαλ Ντούρις ο οποίος μετακόμισε από τη Λάρνακα στην πρωτεύουσα αφού αποχώρησε από την Ανόρθωση και πλέον αγωνίζεται με την φανέλα της Ομόνοιας. Μάλιστα, συναντήθηκαν την 3η αγωνιστική στο «Αντώνης  Παπαδόπουλος».

Έπειτα, συναντάμε τον Φώτη Παπουλή ο οποίος έφυγε από το Κολόσσι και τον Απόλλωνα μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας και μετεγγράφηκε στην Ομόνοια. Ο Ενσούε που τέθηκε εκτός πλάνων από τους κυανόλευκους της Λεμεσού, επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ μετά από 16 μήνες. Τόσο ο Ελλαδίτης όσο και ο Ισπανός δεν συναντήθηκαν ακόμη με την πρώην τους ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Φάνο Κατελάρη ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Χένινγκ Μπεργκ και βρήκε στον Απόλλωνα τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Άντερσον Κορέια και Τσαρλς Ελουντού έκαναν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και πλέον αγωνίζονται στην Ανόρθωση. Η συμφωνία μεταξύ των παικτών και της «Κυρίας» επιτεύχθηκε προς το τέλος της σεζόν που διακόπηκε… άδοξα. Τη διαδρομή από ομάδα του δεύτερου γκρουπ σε ομάδα του πρώτου γκρουπ έκαναν και οι Αμπαρτζουμιάν και Κίκο που αποχώρησαν από την ΕΝΠ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα, για την Ανόρθωση και την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ