aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦτιαγμένη για την κορυφή!

Φτιαγμένη για την κορυφή!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εντυπωσιακή, αλάνθαστη, αποτελεσματική. Αυτή είναι η ΑΕΚ του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, η οποία αγωνιστική με αγωνιστική καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει και να παραμένει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η νίκη με 4-1 απέναντι στην Ανόρθωση ήταν σαφέστατα δίκαιη, έστω κι αν η αποβολή του Σεού μόλις στο 11ο λεπτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στον αγώνα. Βέβαια, είναι εξίσου σημαντική και η αντίδραση της ΑΕΚ.

Η ομάδα της Λάρνακας δεν άργησε, μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε, να πάρει προβάδισμα στο σκορ και να κυριαρχήσει πλήρως, μη αφήνοντας την Ανόρθωση σε κανένα σημείο να πιστέψει ότι μπορούσε να πάρει κάτι από τον αγώνα. Ο εξαιρετικός Τέτε «σέρβιρε» τα πρώτα τρία γκολ της ομάδας του στους Τρισκόφσκι, Μουρίγιο και Μπόλιεβιτς. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η γκολάρα του Λαρένα.

Η σοβαρότητα που δείχνει και φέτος η ΑΕΚ είναι δείγμα μεγάλης ομάδας. Μιας ομάδας η οποία θέλει να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα και δείχνει ότι μπορεί να το πετύχει. Ο Ιδιάκεθ έχει καταφέρει μέσα από τις πολλές αλλαγές που έκανε στα τελευταία πέντε παιχνίδια να πάρει το 100%.

Ένας εξαιρετικά δύσκολος στόχος, τον οποίο ο Ισπανός προπονητής πέτυχε. Με έξι αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για μιαν ομάδα να βγάζει συνοχή, αλλά και να παίρνει τα αποτελέσματα που έχει η ΑΕΚ.

Επόμενο παιχνίδι, αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα. Μια ομάδα που έχει ταλαιπωρήσει πολύ την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και της έχει στερήσει πολλούς βαθμούς. Θα παραμείνουν μόνοι στην κορυφή ο Ιδιάκεθ και οι παίκτες του, αν περάσουν νικηφόρα από το «Αμμόχωστος». Αγωνιστικά, θα διαφανεί σύντομα η κατάσταση του Τρισκόφσκι, ενώ ο Καταλά θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη φάση της αποβολής του Σεού, ο Λαρένα δέχθηκε κτύπημα στο πόδι, όπως δείχνουν φωτογραφίες του που είδαν το φως της δημοσιότητας. Πάντως, στην ΑΕΚ έχουν να λένε και για την πολύ ζεστή υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ