aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦρένο από την «Πράσινη» για Γιάννου: «Δεν διαθέτει το εύκολο γκολ»

Φρένο από την «Πράσινη» για Γιάννου: «Δεν διαθέτει το εύκολο γκολ»

Αρκετές αθλητικές ιστοσελίδες της Ελλάδας, έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Απόστολο Γιάννου, ωστόσο νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την οπαδική εφημερίδα «Πράσινη», βάζει τέλος στα όποια μετεγγραφικά σενάρια δημιουργήθηκαν. Υπενθυμίζουμε πως ο 30χρονος φορ μένει ελεύθερος από την ομάδα της Λάρνακας το προσεχές Καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα «sport-fm.gr», αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως «ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός δεν έχει καμία επαφή του Τσάβι Ρόκα που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας».

Το δημοσίευμα καταλήγει μάλιστα, ως εξής: «Ο Ελληνοαυστραλός άσος είναι ανοιχτός σε προτάσεις (έχει μία στα χέρια του από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ της Αυστραλίας), αλλά δύσκολα θα απασχολήσει τους πράσινους. Κι αυτό γιατί δεν διαθέτει το εύκολο γκολ, όπως φαίνεται και από τους φετινούς αριθμούς του στην Κύπρο, όπου μέτρησε 2 γκολ σε 26 εμφανίσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ