aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φοβάται τη ζέστη ο Αλένιτσεφ

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Σπαρτάκ Μόσχας έκανε ο προπονητής της Ρώσικης ομάδας, Ντιμίτρι Αλένιτσεφ, ο οποίος αναφέρθηκε στην κλήρωση για τον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μόσχας τόνισε πως για την ώρα είναι δύσκολο να αναφέρει ποια από τις δύο ομάδες, ΑΕΚ ή Κλίφτονβιλ, προτιμά να αντιμετωπίσει:

“Νομίζω ότι δεν έχει σημασία για εμάς ποιος θα είναι ο πρώτος μας αντίπαλος στην Ευρώπη. Είμαι πεπεισμένος ότι όποιος κι αν είναι πρέπει να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Πιθανότατα να είναι η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε εκτός έδρας με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και υπάρχουν πολλά παραδείγματα γι’ αυτό. Τώρα είναι δύσκολο να πω ποια ομάδα προτιμώ κι αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εάν παίξουμε στη Λάρνακα, τότε στο εκτός έδρας παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς, λόγω του ότι τέτοια εποχή είναι πολλή ζέστη στην Κύπρο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ