aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦωτιά με φωτιά! (μεγάλη η μάχη και τεράστιο το ενδιαφέρον)

Φωτιά με φωτιά! (μεγάλη η μάχη και τεράστιο το ενδιαφέρον)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

«Φωτιά» στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος μετά τη νίκη της ΑΕΛ (1-0) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας απέναντι στην ΑΕΚ (2-1), καθώς πλέον όλοι βρίσκονται μια «ανάσα» από τον άλλο.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται μόνη η ΑΕΚ με 28 βαθμούς και ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ με 26. Στην 3η θέση βρίσκεται η Ομόνοια όπου μετά και την σημερινή της νίκη έφτασε τους 24 βαθμούς, τους ίδιους όμως έχει και η ΑΕΛ που βρίσκεται στην 4η θέση, λόγω του ότι οι πράσινοι υπερτερούν στην διαφορά τερμάτων, καθώς επίσης και ότι οι δύο ομάδες ακόμη δεν βρέθηκαν αντιμέτωπες.

Η νίκη των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού, αλλά και του «τριφυλλιού» έφεραν νέα δεδομένα τα οποία δίνουν έντονο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα πριν και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, καθώς υπολείπονται μόλις δύο αγωνιστικές. Η Ομόνοια ανάγκασε την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την νίκη της ΑΕΛ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (ο οποίος επίσης δέχθηκε την πρώτη του ήττα), οι πράσινοι μπήκαν «σφήνα» στην τετράδα έχοντας μάλιστα μόλις 4 βαθμούς διαφορά από την κορυφή (όπως και η ΑΕΛ).

Παρών επίσης δηλώνει και ο Απόλλωνας όπου μετά και την σημερινή του νίκη επί της Καρμιώτισσας έφτασε τους 22 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση μόλις δύο βαθμούς πίσω από ΑΕΛ και Ομόνοια. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο Απόλλωνας μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μιας και η διαφορά από την κορυφή είναι έξι βαθμοί, ωστόσο έχουν τα φόντα οι κυανόλευκοι μπορούν να παλέψουν για τις υπόλοιπες θέσεις.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, με αναπάντεχες ανακατατάξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ