aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Φωνές» στη Λιντς για τον Κρίστιανσεν

«Φωνές» στη Λιντς για τον Κρίστιανσεν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Την ήττα με 2-1 από τη Ντέρμπι γνώρισε χθες (31/10) η Λιντς του Τόμας Κρίστιανσεν, η οποία ήταν η 6η ήττα στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας, με τους οπαδούς της ομάδας της Βόρειας Αγγλίας να είναι εκνευρισμένοι με τα τελευταία αποτελέσματα της Λιντς.

Ο Δανός πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα αφού αναφέρθηκε στην διαιτησία λέγοντας ότι «όταν παίζεις απέναντι σε 12 είναι δύσκολο», αναφέρθηκε και στην δυσφορία των οπαδών: «Είναι λογικό να είναι εκνευρισμένοι οι οπαδοί. Είναι άλλη μία ήττα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι εναντίον των ποδοσφαιριστών γιατί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».

Ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέα Ραντριτσάνι έδωσε την υποστήριξη του πάντως στον Τόμας Κρίστιανσεν, αφού έγραψε στο Twitter: «Μπορούν όλοι να δουν τα στιγμιότυπα και να κρίνουν. Είναι ώρα να υποστηρίξουν περισσότερο την ομάδα. Χτίζουμε με ένα πλάνο στην ομάδα στο οποίο πιστεύω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ