aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦωνάζουν τα Σωματεία... αλλά η ΚΟΠ το «βιολί» της!

Φωνάζουν τα Σωματεία… αλλά η ΚΟΠ το «βιολί» της!

Φωνάζουν τα Σωματεία και δικαιολογημένα πως τα ντέρμπι θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους και την ίδια ώρα η ΚΟΠ μετά και την επιστολή της Ομόνοιας απαντά σε όλα τους μεγάλους του νησιού με ανακοίνωση της πως η προπώληση συνεχίζεται μέσω της ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συνεχίζει μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ η πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ και Απόλλων – ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο ΕΔΩ.

Απόλλων – ΑΕΛ: Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο. Στην ΑΕΛ έχει παραχωρηθεί ολόκληρη η Ανατολική κερκίδα. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 2 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:30.

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 15:00 στο Στάδιο ΓΣΠ. Στο ΑΠΟΕΛ έχουν παραχωρηθεί 2200 εισιτήρια για τη Νότια Κερκίδα. Η πώληση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 3 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 13:30. Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΑΕΚ – Ανόρθωση για τους φίλους της Ανόρθωσης έχουν εξαντληθεί

Διευκρινίζεται ότι: Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο. Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του. Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ