aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦλοριάν: «Αλυσίδες» μέχρι το 2020!

Φλοριάν: «Αλυσίδες» μέχρι το 2020!

Είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματός μας και δίχως αμφιβολία ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο Φλοριάν Τολεμές έχει σκοράρει 11 γκολ στο πρωτάθλημα, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, όμως ο κόσμος της ΑΕΚ ανησυχεί μιας και το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν.

Βέβαια, η ΑΕΚ έχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, όμως δεν φαίνεται να της αρκεί να τον κρατήσει στη Λάρνακα μέχρι το 2019. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η διοίκηση της ΑΕΚ είχε συνάντηση πριν από μερικές ημέρες με τον Γάλλο επιθετικό, όπου συζητήθηκαν λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Στη συνάντηση ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης και ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα. Πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΚ είναι να τον κρατήσει μέχρι και το 2020 και γι’ αυτό οι συζητήσεις δεν έχουν επικεντρωθεί στην οψιόν που έχει η ΑΕΚ αλλά στην επέκταση του συμβολαίου του.

Κάτι που θα τον κρατήσει στη Λάρνακα μέχρι το Μάιο του 2020 κλείνοντας 3,5 χρόνια στους Λαρνακείς. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο και οι φίλοι της ΑΕΚ ευελπιστούν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να ακούσουν τα ευχάριστα νέα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει κάνει μόνο με τον Τολεμές επαφές το τελευταίο διάστημα αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές, ενώ θα ακολουθήσουν και νέες επαφές μέσα στις επόμενες μέρες και βδομάδες.

Είναι γνωστό ότι ο Τσάβι Ρόκα θέλει να κινείται γρήγορα και άμεσα σε περιπτώσεις που «καίνε» και το ίδιο κάνει με τον Τολεμές αλλά και με άλλους παίκτες της ομάδας. Ένας παίκτης που εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει στην ΑΕΚ είναι και ο Λαρένα και δεν αποκλείεται να είναι μέσα στη λίστα του Ρόκα για να γίνουν κάποιες συζητήσεις. Μπορεί να έχει κλείσει τα 36 του χρόνια όμως παίκτες με τη δική του ποιότητα είναι σπάνιοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ