aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦιλικός αγώνας προς τιμήν του Γιάννη Σκοπελίτη

Φιλικός αγώνας προς τιμήν του Γιάννη Σκοπελίτη

Η ΑΕΚ και η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσαν την διεξαγωγή φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα προς τιμή του Γιάννη Σκοπελίτη, ο οποίος υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία τα δύο σωματεία και γενικά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 18:30 το απόγευμα στο «ΑΕΚ Αρένα». Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα πάρουν θέση στην κερκίδα «Γεώργιος Καραπατάκης» (δυτική) και οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας στην κερκίδα AJK Group (ανατολική).

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Περπατώντας με την Έλενα», κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις στον Γιάννη Σκοπελίτη από τα δύο Σωματεία και διάφορους φορείς. «Καλούμε το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στο γήπεδο για να τιμήσει τον Γιάννη Σκοπελίτη για την προσφορά του και την παρουσία του, εντός και εκτός Κυπριακών γηπέδων», αναφέρουν οι κιτρινοπράσινοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ