aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦέρνει τον Τιγκαντινί με θητεία σε Μάλαγα και Τβέντε για δοκιμαστικά

Φέρνει τον Τιγκαντινί με θητεία σε Μάλαγα και Τβέντε για δοκιμαστικά

Από το «μικροσκόπιο» του Ηλία Χαραλάμπους θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Ολλανδός με ρίζες από το Μαρόκο πολυθεσίτης επιθετικός, Ατνάν Τιγκαντινί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στο ραδιόφωνο του «Active» (107.4 & 102.5) ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που ήταν άνεργος το τελευταίο εξάμηνο θα περάσει από δοκιμαστικά στις προπονήσεις της ΑΕΚ και αν ικανοποιήσει θ’ αποκτηθεί.

Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Μάλαγα στην Έσμπιεργκ Δανίας με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 17 εμφανίσεις και πέτυχε τέσσερα γκολ. Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 έπαιξε ως δανεικός στην Τβέντε (24 συμμετοχές και δύο γκολ). Στη Μάλαγα ανήκε από το 2015 μέχρι το περασμένο Καλοκαίρι, αλλά στην ισπανική ομάδα έπαιξε μόνο για έξι μήνες (10 εμφανίσεις, 1 γκολ). Είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως αριστερό εξτρέμ, όμως μπορεί να δώσει λύσεις και στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ