aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦερνάντεθ: «Απέρριψα προτάσεις από Η.Π.Α και Ελλάδα για να μείνω στην ΑΕΚ και με έδιωξαν»

Φερνάντεθ: «Απέρριψα προτάσεις από Η.Π.Α και Ελλάδα για να μείνω στην ΑΕΚ και με έδιωξαν»

Δηλώσεις στην ισπανική ιστοσελίδα cordobadeporte.com παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χοσέ Μανουέλ Φερνάντες, στις οποίες μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση των κιτρινοπράσινων για αποδέσμευση του αλλά και για τις δύο προτάσεις που απέρριψε νωρίτερα απο Η.Π.Α και Ελλάδα.

Το δημοσίευμα:

Η ΑΕΚ Λάρνακας θα ήταν η πρώτη του εκτός Ισπανίας εμπειρία, αν και μετά από ενάμιση μήνα θα απογοητευόταν λόγω της εμφάνισης του κορωνοϊού. Με το πέρασμα του χρόνου, όταν επήλθε η κανονικότητα, καθιερώθηκε στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Έπαιξε σε 40 σαράντα αγώνες την περασμένη ενάμιση σεζόν, μέχρι την 31η Αυγούστου, που τον έδιωξαν.

Την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου τον ανάγκασαν να φύγει. «Ήταν σκληρό, ανεξήγητο τέλος» ανέφερε ο ίδιος. Ιδιαίτερα όταν δύο εβδομάδες νωρίτερα απέρριψε όπως αποκάλυψε δύο προτάσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ελλάδα για να παραμείνει στην ΑΕΚ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ