aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦανιέρος: Τι είπε για τις σχέσεις του με τον Κούμα και τους άλλους προέδρους

Φανιέρος: Τι είπε για τις σχέσεις του με τον Κούμα και τους άλλους προέδρους

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet και εκτός από την απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος (διαβάστε ΕΔΩ), μίλησε και για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα αλλά και με τους άλλους προέδρους.

Η απάντησή του ήταν η ακόλουθη: Αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα και με τους άλλους προέδρους, είπε: «Είναι φιλικές οι σχέσεις μας με τον Γιώργο Κούμα, έιναι σωστός στις κινήσεις που κάνει.  Αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο. Όχι επειδή είναι φίλος μου. Όσοι είναι έξω από τον χορό, μας κατηγορούν. Αν κάτσουν σε αυτή την καρέκλα και δουν πόσα σπαταλούμε για αυτή την ομάδα, θα καταλάβουν ότι η αγάπη που έχουμε για το ποδόσφαιρο, αξίζει. Όλοι πήραμε από το ποδόσφαιρο, αλλά στερηθήκαμε πολλά πράγματα. Δεν είναι η δουλειά μου να είμαι πρόεδρος, όμως σπαταλώ πολλές ώρες για να σώσω την ομάδα. Ο κ. Κούμας στερείται πολλά από τη ζωή του για να παλεύει. Δε φταίει η ομοσπονδία, αν κάποιος έστειλε φάκελο. Φταίνε όλοι, φταίνε και οι δημοσιογράφοι. Ο Κούμας φταίει για τη διακοπή; Εμείς πήραμε την ευθύνη. Όσον αφορά τις σχέσεις με τους άλλους προέδρους, αυτή η κατάσταση μας ένωσε».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ