aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦανιέρος: «Θα πάρει πρωτάθλημα η Ομόνοια, “κουτί” η Ανόρθωση...»

Φανιέρος: «Θα πάρει πρωτάθλημα η Ομόνοια, “κουτί” η Ανόρθωση…»

Στον Super ΣΠΟΡ FM, μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, ο οποίος αφού μίλησε για πολλά θάματα που αφορούν στην ομάδα του, στο πρωτάθλημα αλλά στο γεγονός πως οι διαιτητές χρειάζεται να είναι πιο σοβαροί και να αποφεύγουν τα λάθη.

Μεταξύ άλλων είπε ότι στα κρίσιμα ματς, την ευθύνη πρέπει να έχουν συνεχώς οι έμπειροι διαιτητές που αποτελούν την ελίτ στον τομέα και άφησε να νοηθεί ότι οι πιο νεαροί θα χρειαστεί να περιμένουν να αποκτήσουν εμπειρίες για να ορίζονται σε κρίσιμα παιχνίδια.

Ακολούθως, έκανε και την πρόβλεψή του όσον αφορά στην ομάδα η οποία πιστεύει ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, λέγοντας με σιγουριά ότι θα το πάρει η Ομόνοια. «Μέχρι στιγμής δείχνει ότι έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά και μπράβο τους ανθρώπους που είναι εκεί», είπε αρχικά και ακολούθως κλήθηκε να απαντήσει αν αυτό που λέει το πιστεύει έντονα και τα… γύρισε κάπως.

«Θα πρωταγωνιστήσει και θα το διεκδικήσει. Και να μην πετύχει κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει πως θα είναι άσχημο για την Ομόνοια. Θα υπάρχει σίγουρα μεγάλος ανταγωνισμός για το πρωτάθλημα. Έχει αρκετά χρόνια να το διεκδικήσει η Ομόνοια και υπάρχει δίψα. Όπως βλέπω έκαναν πολύ καλή δουλειά και μπράβο τους. Ο κ. Λάρκου και αυτοί που είναι δίπλα του, έκαναν πολύ καλή δουλειά», είπε, υπογραμμίζοντας πως ήδη με τη δουλειά που γίνεται βγαίνει το συμπέρασμα πως η σεζόν θα είναι επιτυχημένη για τους πράσινους στο τέλος.

Ακολούθως, μίλησε και για την Ανόρθωση που και σ’ αυτήν έγιναν πολλές αλλαγές. Αναφερόμενος με αφορμή την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στο «πηδάλιο» της τεχνικής ηγεσίας ανέφερε: «Είναι “κουτί” η Ανόρθωση και ο μόνος που μπορεί να το ανοίξει είναι ο Κετσπάγια. Βελτιώνονται οι παίκτες μαζί του, έχει αυτό το χάρισμα που προηγούμενοι προπονητές δεν είχαν. Φέρνει Κύπριους παίκτες και τους εμπιστεύεται. Ο Ράγιος για παράδειγμα βρήκε τον εαυτό του μετά από τέσσερα χρόνια, βλέπουμε και με τον Κωστάκη Αρτυματά τι γίνεται, εκεί που δεν αγωνιζόταν καθόλου, τώρα ξεχωρίζει. Καταλάβεις έναν καλό προπονητή όταν κάνει τους παίκτες που δεν ήταν καλά με τους υπόλοιπους προπονητές, να τους ανεβάζει ψηλά σε απόδοση. Ξέρει τα κουμπιά των παικτών. Καταλάβεις τον καλό προπονητή, όταν δίνει ψυχολογία».

Για τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν μου άρεσε. Έφυγαν 3-4 παίκτες και είδαμε τι έγινε. Ο Τιάγκο ήταν βαρόμετρο. Πήγε στην Ομόνοια και βοήθησε».

Καταλήγοντας είπε τα εξής χωρίς να αναφερθεί σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ: «Την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα τους βλέπω να μένουν μακριά (σ.σ. εννοεί από τους διεκδικητές του τίτλου)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ