aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕξπρές η BetOnAlfa ΑΕΛ και στη Λάρνακα

Εξπρές η BetOnAlfa ΑΕΛ και στη Λάρνακα

Το εξπρές BetOnAlfa ΑΕΛ δεν σταμάτησε ούτε στο «Κίτιον». Η ομάδα – μοντέλο τη φετινή χρονιά του Στέργιου Φραγκέσκου, κέρδισε σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών τη φιλόδοξη Τεχνοοικία ΑΕΚ και έδειξε άλλη μια φορά ότι φέτος είναι κτισμένη για τίτλο.

Από την πλευρά της, η Τεχνοοικία ΑΕΚ έχασε για τρίτη φορά φέτος και χρειάζεται άμεσα ανάκαμψη.

Πλούσιες συγκινήσεις πρόσφερε το πρώτο σετ στο ματς της ημέρας. Η BetOnAlfa ΑΕΛ φάνηκε πιο ανθεκτική και κάνοντας πιο λίγα λάθη πήρε το σετ με 22-25, αλλά και το προβάδισμα με 0-1.

Οι «γαλαζοκίτρινες» του Στέργιου Φραγκέσκου απέδωσαν πολύ καλό βόλεϊ και στο δεύτερο σετ, κάτι που της επέτρεψε να αντιμετωπίσει την όποια πίεση δέχθηκαν από τις «πρασινοκίτρινες». Οι Λεμεσιανές ξέφυγαν στο σκορ σε κρίσιμο σημείο με συνέπεια να κερδίσουν το σετ με 21-25 , αλλά και να αυξήσουν το προβάδισμα σε 0-2.

Οι πρωτοπόρες έμοιαζαν σεληνιασμένες στο τρίτο σετ με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν διαφορά ασφαλείας και να κερδίσουν πολύ εύκολα το σετ με 16-25 και να κερδίσουν με 0-3.

Tεχνοοικία ΑΕΚ(Λ. Χόλοσι): Nτουντνίκοβα, Στυλιανού, Σκοτ, Ντούγκαν,Χαραλάμπους, Ιωάννου – Λίμπερο: Mοσφιλιώτη.

ΒετΟnAlfa ΑΕΛ (Στ. Φραγκέσκου): Παύλου, Κωνσταντίνου, Τριβούνοβιτς, Κωνσταντινίδου, Μάγκνιτς,Ριπνάγια. –Λίμπερο:Αγγελοπούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ