aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈξαλλος ο Κετσπάγια με Λοϊζίδη: «Τι θέλει; Να πάει ο ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ;»

Έξαλλος ο Κετσπάγια με Λοϊζίδη: «Τι θέλει; Να πάει ο ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ;»

Πυρ και μανία ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός, κληθείς να σχολιάσει με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM) τη χθεσινή τοποθέτηση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ Χάρη Λοϊζίδη ότι ίσως να μην φτάσει ο χρόνος να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα εάν δεν αρχίσουν οι προπονήσεις 7-8 Μαΐου, απάντησε ως εξής:

«Το είπε αυτό που είπε αλλά τι θα προτείνει αυτός, να πάει ο ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ; Kαι αυτοί που έπαιξαν πέρσι στην Ευρώπη; Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να έχουν τα κότσια. Ο κορωνοϊός είναι τώρα, κάποια στιγμή θα περάσει, δεν πρέπει να εγκλωβιστούμε μέσα από αποφάσεις. Σαν  μικρή χώρα είναι πιο εύκολο να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν. Εμείς ούτε αεροπλάνα χρειαζόμαστε να πηγαίνουμε από ένα παιχνίδια σε άλλο και άλλα πράγματα».

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Είναι άσχετοι, δεν ξέρουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη»

Ακολούθως, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος: «Βρήκαμε την ευκαιρία, να τους ξεφορτωθούμε όλους και όλα. Να διώξουμε όλους τους ποδοσφαιριστές, να μην τους πληρώσουμε τίποτα και να διακοπούν όλα. Αν είναι δυνατόν τέτοιους ανθρώπους έχουμε στην Κύπρο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο, δεν έχουν ασχοληθεί και νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι όπως τις άλλες επιχειρήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ