aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΕξαιρετική εμφάνιση, νίκησε και τώρα περιμένει…

Εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε και τώρα περιμένει…

Η Πετρολίνα ΑΕΚ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Νεβέζις στον επαναληπτικό αγώνα για τη Β’ Προκριματική Φάση του FIBA Europe Cup, επικρατώντας μέσα στο Κίτιον των Λιθουανών με 85-66.

Πλέον η ομάδα της Λάρνακας περιμένει τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα παιχνίδια του FIBA Europe Cup, ώστε να γνωρίζει εάν θα συμμετέχει στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα είχε γνωρίσει την ήττα στη Λιθουανία με 90-60. Οι κιτρινοπράσινοι έφεραν τη διαφορά στο σκορ μέχρι και τους 22 πόντους, παλεύοντας για την πρόκριση, ενώ εκφράζουν παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.

Η προσοχή της ΑΕΚ στρέφεται στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα της ΟΠΑΠ Basket League, όπου η ομάδα της Λάρνακας θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό στο «Κίτιον». Κορυφαίος της ψεσινής αναμέτρησης κόντρα στη Νεβέζις ήταν ο Τάιρικ Ντουρέν που σημείωσε 31 πόντους (4/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ).

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 43-33, 64-46, 85-66

Πετρολίνα ΑΕΚ (Δημήτρης Κουκούρης): Σέρσι 21, Ντουρέν 31 (4), Μπιγκς, Παλάλας, Σιζόπουλος 10 (2), Πέτροβιτς, Τάσιτς 8 (1), Τρισόκκας, Γκίμπσον 4 (1), Παντελή 11 (2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ