aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΕυρωπαϊκές «μάχες» για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ

Ευρωπαϊκές «μάχες» για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ

Η Πετρολίνα ΑΕΚ και ο  ΑΠΟΕΛ ετοιμάζονται για την 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Εκτός έδρας, στην Τουρκία συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί η ΑΕΚ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δώσει τον αγώνα στην Λευκωσία.

Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ενώ η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από το  Cytavision 3.

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ – ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ (18:00)

Σε μία δύσκολη έδρα θα αγωνιστεί η Πετρολίνα ΑΕΚ. Θα ψάξει την πρώτη της νίκη στον όμιλο μέσα στο Γκάζιαντεπ της Τουρκίας όπου θα κοντραριστεί με την ομώνυμη ομάδα. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες, με την πρώτη αναμέτρηση να είχε διεξαχθεί στη Λάρνακα όπου η Γκάζιαντεπ είχε επικρατήσει με 93-86.

Έτσι η κυπριακή ομάδα θα προσπαθήσει να «σπάσει» την έδρα της τουρκικής ομάδας και να αποδράσει με τη νίκη. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 ώρα Κύπρου και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy.

apoel-evropi-pantourisΑΠΟΕΛ – ΠΑΡΝΤΟΥΠΙΤΣΕ (19:00)

Στη Λευκωσία ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί την τσέχικη Παρντουπίτσε, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Ελευθερία» και θα ξεκινήσει στις 19:00. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν ηττηθεί εκτός έδρας από την τσέχικη ομάδα με 80-75, και θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΠΟΕΛ μετράει μία νίκη μέχρι στιγμής στον όμιλο και μία πιθανή επιτυχία απέναντι στην Παρντουπίτσε θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης της. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cytavision 3 και από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ μέσω live streaming στο www.basketball.org.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ