aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈβαλε υπογραφή ο Ιωάννου

Έβαλε υπογραφή ο Ιωάννου [δηλώσεις]

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Θωμάς Ιωάννου. Ο Κύπριος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, το οποίο είναι τριετούς διάρκειας (2+1 χρόνια) και ακολούθως ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τους Λαρνακείς.

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Κύπριου αμυντικού Θωμά Ιωάννου για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ιωάννου, τη λήξασα σεζόν, πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με την Πάφος FC, από τα τμήματα υποδομής της οποίας προέρχεται. Ο ποδοσφαιριστής, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια. Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο νεαρός διεθνής αμυντικός μίλησε στη συνέχεια στην ιστοσελίδα της ομάδας. «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι με εμπιστεύθηκαν. Η ΑΕΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα. Μαζί, με το νέο γήπεδο και τον κόσμο που μας υποστηρίζει, θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», ανέφερε αρχικά και κλείνοντας έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ:

«Θα ήθελα να πω στον κόσμο, τώρα με την κατασκευή του γηπέδου, να συνεχίσει να μας στηρίζει δυναμικά, γιατί μαζί του μπορούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ