aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈβαλε στο ταμείο σχεδόν €1.000.000

Έβαλε στο ταμείο σχεδόν €1.000.000

Η πρόκριση της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έφερε στο ταμείο της σχεδόν €1.000.000. Κάτι παραπάνω από €800.000 προέρχονται από την ΟΥΕΦΑ και τα υπόλοιπα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την είσπραξη των εισιτηρίων.

Τα έσοδα πάντως δεν αλλάζουν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που έρθει η πρόκριση επί της Σλόβαν Λίμπερετς και εισρεύσουν τα έσοδα από τη συμμετοχή στους ομίλους. Σε αυτό το ενδεχόμενο είναι πιθανόν, πέρα από τις τρεις ή τέσσερις μετεγγραφές που βρίσκονται στα σκαριά, να γίνουν περαιτέρω κινήσεις ενίσχυσης.

Αυτό διότι στο ενδεχόμενο παρουσίας στους ομίλους, θα χρειαστεί μεγαλύτερο βάθος στο έμψυχο δυναμικό λόγω των επιπλέον υποχρεώσεων. Παραλλήλως, αν η ΑΕΚ εξασφαλίσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στους ομίλους, θα είναι ό,τι καλύτερο σε μία σεζόν που υπάρχουν και τα έξοδα της ανέγερσης του ΑΕΚ Αρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ