aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈτσι απλά, όμορφα και ωραία (pics & video)

Έτσι απλά, όμορφα και ωραία (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

Νικηφόρο ξεκίνημα πραγματοποίησε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα, νικώντας με 3-0 την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ. Η ΑΕΚ είχε την απόλυτη υπεροχή στον αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην σθεναρή αντίσταση της Καρμιώτισσας.

Χωρίς να ιδρώσει η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την Καρμιώτισσα με το επιβλητικό σκορ του 3-0, χωρίς να νιώσει ιδιαίτερη απειλή από τον αντίπαλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Η ΑΕΚ με την έναρξη της αναμέτρησης μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, με καλό ρυθμό και γρήγορες μεταβιβάσεις κατάφερε να ανοίξει το σκορ του αγώνα νωρίς στο παιχνίδι μόλις στο 14’ με τον Λαρένα.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ παρέμεινε με τον ίδιο ρυθμό σε ολόκληρό το πρώτο μέρος και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Αντίθετα η Καρμιώτισσα δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία ευκαιρία προς την εστία της ΑΕΚ και έτσι το πρώτο μέρος κύλησε με τους «ρυθμούς» των κιτρινοπράσινων.

Κάπως μουδιασμένα άρχισε το δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ με αργό τέμπο και χωρίς να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία μέχρι και το 65ο λεπτό του αγώνα. Στην συνέχεια όμως οι κιτρινοπράσινοι ανέβασαν και πάλι στροφές και σε διάρκεια μόλις 8 λεπτών κατάφεραν να σκοράρουν ακόμη δυο φορές, αρχικά με τον Τρισκόφσκι στο 67’ , για να ακολουθήσει στο 75’ ο Τομάς. Η Καρμιώτισσα μετά και το τρίτο τέρμα που δέχθηκε, «παρέδωσε τα όπλα» στην ΑΕΚ και ο αγώνας κύλησε προς το φινάλε χωρίς να σημειωθεί κάτι το αξιόλογο.

Ο Αντρέας Ορθοδόξου θα έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε χέρι του Γουίλερ μετά από σέντρα του Τρισκόφσκι στο 5ο λεπτό. Σε γενικές γραμμές, προσπάθησε να κρατήσει το ματς χωρίς πολλά σφυρίγματα και κάρτες, όμως θα μπορούσε να βγάλει δυο ή τρεις κίτρινες.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ):  Μινιό, Καταλά (57’ Μόισοφ), Μουρίγιο, Ορτίθ, Γκαρίδο, Λαρένα, Τομάς, Μπόλιεβιτς, Τετέ (70’ Ρέγες), Τρισκόφσκι (78’ Χαραλαμπίδης), Άλβες.

Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών (Λιάσος Λουκά): Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης (68’ Αρότσα), Βαττής (77’ Σάλιακας), Γουίλερ, Χριστοφή, Αντάμοβιτς, Σταύρου (68’ Όρντος), Πόλιανετς, Κονέ, Μανογιάν.

Στάδιο: ΓΣΖ.

Σκόρερ: 14’ Λαρένα, 67’ Τρισκόφσκι, 75’ Τομάς

Κίτρινες: /.

Αποβολές: /.

Διαιτητής: Ορθοδόξου Ανδρέας.

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος.

Β’ Βοηθός: Κυριάκου Κυριάκος.

4ος: Ζαφείρης Σάββας.

Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ