aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Εσύ φεύγεις, εσύ μένεις»

«Εσύ φεύγεις, εσύ μένεις»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πέρα από τις ανανεώσεις συμβολαίων, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας. Οι Άνταμ Μαρτσίνιακ, Εμίλ Νίνου και Μιγκέλ Σαϊθάρ είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται και τη νέα σεζόν με συμβόλαιο, όμως δύσκολα θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Τσάβι Ρόκα θέλει να φέρει έναν αριστερό μπακ καλύτερο και πιο ποιοτικό από τον Μαρτσίνιακ, ο Νίνου παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του δεν φαίνεται να έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, ενώ ο Σαϊθάρ, αν και ήρθε με ένα καλό βιογραφικό από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, δεν κατάφερε να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη με τις λιγοστές εμφανίσεις του. Έτσι, οι τρεις πιο πάνω ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν εκτός απροόπτου.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό υπάρχει για την περίπτωση του Ματέους Ταουντούλ. Ο νεαρός Πολωνός τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν και δεν αποκλείεται στην τελευταία αγωνιστική με τη Νέα Σαλαμίνα να πάρει φανέλα βασικού. Για την ώρα, δεν είναι τίποτα δεδομένο, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν και για τον Φάρλεϊ Ρόσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ