aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Έστησε την ΑΕΚ για τον ΑΠΟΕΛ ο Γκάλο»

«Έστησε την ΑΕΚ για τον ΑΠΟΕΛ ο Γκάλο»

Ο Ροντρίγκο Γκάλο θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του στον Ατρόμητο. Μάλιστα, ελλαδικό δημοσίευμα μπλέκει τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ τονίζοντας ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ Αθηνών απέρριψε την ΑΕΚ λόγω του ότι περίμενε τους πρωταθλητές και τελικά κατέληξε στον Ατρόμητο.

Πιο κάτω αυτούσιο το δημοσίευμα:

«Με τον Ροντρίγκο Γκάλο έκλεισε για φέτος το ρόστερ του ο Ατρόμητος. Ήταν η τελευταία μεταγραφική πινελιά. Και μάλιστα αρκετά ηχηρή.

Δεν είναι μόνο ότι μέχρι πρότινος έπαιζε στην ΑΕΚ. Το βασικό θέμα είναι πως εκεί το κασέ του ήταν λίγο πάνω από 250.000 ευρώ. Λεφτά που ο Ατρόμητος σε καμία περίπτωση δε θα έδινε για κανέναν. Σκεφτείτε ότι ο Απόστολος Βέλλιος έχει ένα συμβόλαιο κοντά στις 180.000 ευρώ και είναι το πιο υψηλό. Λίγο πιο κάτω κυμαίνεται αυτό του Φάρλεϊ Ρόσα.

Με πόσα έκλεισε ο Γκάλο; Κάτι παραπάνω από 100άρικο πήρε ο Βραζιλιάνος. Και ο λόγος που δέχτηκε να «πέσει» τόσο ήταν η επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα.

Προτάσεις, πάντως, είχε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ. Μόνο από την Κύπρο δύο ήταν οι ομάδες που του χτύπησαν την πόρτα και με πολύ καλά χρήματα.

Η μία ήταν η ΑΕΚ Λάρνακας. Του προσέφερε 200.000 ευρώ, αλλά εκείνος ενημέρωσε τότε πως περίμενε τον ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Κύπρου ήταν διατεθειμένοι να δώσουν ένα 50άρικο πιο πάνω. Ωστόσο, συμφωνία δεν επιτεύχθηκε ούτε με αυτούς και από την όλη ιστορία κερδισμένος βγήκε φυσικά ο Ατρόμητος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ