aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ερυθρόλευκο»… αλτ από τον Μιντίκκη! (video)

«Ερυθρόλευκο»… αλτ από τον Μιντίκκη! (video)

Τι γράφει σε αυτή την ερυθρόλευκη ταμπέλα που όταν τη δούμε στον δρόμο, υποχρεωτικά σταματούμε; STOP… Μία τέτοια χρησιμοποίησε η Νέα Σαλαμίνα για να σταματήσει την ΑΕΚ που επεδίωξε να επανέλθει σε τροχιά επιτυχιών. Έπειτα από την πεντάρα που δέχθηκε η ομάδα της Λάρνακας από την Ομόνοια (2-5) την περασμένη Τετάρτη, οι κιτρινοπράσινοι δέχθηκαν και δεύτερο χαστούκι από τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου οι οποίοι κέρδισαν με 1-0 χάρις σε γκολ του Μιντίκκη! Ένας παίκτης ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα από την ΑΕΚ, πλήγωσε την ομάδα στην οποία ανήκει, με τη βοήθεια βέβαια του Κολίνας ο οποίος δεν έκλεισε καλά τη γωνιά του όταν ο Κύπριος σουτ επιχείρησε σουτ από πλάγια στο 21′.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Νέα Σαλαμίνα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη από κάθε άποψη, βυθίζοντας, παράλληλα, τους κιτρινοπράσινους στη βαθμολογική ύφεση. Η ομάδα του Ιδιάκεθ είχε πλεονέκτημα στην κατοχή της μπάλας όμως τι να την κάνει άμα δεν μπορούσε να την αξιοποιήσει. Με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία και την άτυχη στιγμή του Τολεμές στο 26’, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, δεν κατάφερε να νικήσει τον Βεσελόφσκι, όσες τελικές προσπάθειες εντός εστίας κι αν επιχείρησε.

Την ίδια ώρα που η ομάδα του Λιάσου Λουκά, με αποτελεσματική ανασταλτική συμπεριφορά και σταθερότητα, έδειχνε ικανή να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμά της. Χώρια το ότι οι αντεπιθέσεις της ήταν φόβος και τρόμος (για την άμυνα των Λαρνακέων). Ειδικότερα στα τελευταία λεπτά της συνάντησης όταν οι Νταμαού, Μπρίζιντο, Μακρίεφ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, είτε λόγω αστοχίας είτε λόγω Πάμπλο.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τη βαρωσιώτικη ομάδα και τους οπαδούς της να πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους νίκη, που ήταν πανάξια και την πήραν με το σπαθί τους. Η ΑΕΚ από την άλλη, πλήρωσε την αδυναμία που έδειξε στη φάση του γκολ που δέχθηκε, καθώς και τη μη ουσιαστική της αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, με συνέπεια να γνωρίσει τη δεύτερη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα.

Νέα Σαλαμίνα (Λιάσος Λουκά): Βεσελόφσκι, Καρώ, Βοσκανιάν (46′ Κορέια), Γκράσι, Μιντίκκης, Ρόκε, Κούσουλος (76′ Νταμαού), Ρέινολντς, Μανογιάν, Μακρίεφ, Κυπριανού (64′ Μπριζίντο).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιακέθ): Κολίνας, Μουρίγιο, Μοϊσόφ, Καταλά, Ακοράν, Λαρένα, Λαμπάν (61′ Λαμπάν), Χέφελ, Τομάς (72′ Ρουσιάς), Κάσες, Φλοριάν (72′ Μυτίδης).

Σκόρερ: Μιντίκκης 21′.

Κίτρινες: Βοσκάνιαν, Βεσελόφσκι, Ρόκε / Χέφελ.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: «Αμμόχωστος».

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας.

Α’ βοηθός: Δώρος Τούρος.

Β’ βοηθός: Μάριος Καλογήρου.

Τέταρτος: Τιμόθεος Χριστοφή.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου.

Το live της αναμέτρησης!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ