aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈριξε δίχτυα για την απόκτηση του Καταλίν Καρπ

Έριξε δίχτυα για την απόκτηση του Καταλίν Καρπ

Η παρθενική παρουσία στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν δίνει απλά και μόνο επιπρόσθετες «ανάσες» στον οικονομικό τομέα, αλλά θέτει αυτομάτως τον πήχη πολύ πιο ψηλά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Τσάβι Ρόκα, λοιπόν, έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο δράσης. Ξέχωρα από τις αποχωρήσεις, έριξε δίχτυα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θεωρεί ότι μπορούν να «κουμπώσουν» στο σύνολο και σύντομα αναμένονται αποτελέσματα.

Ο Καταλίν Καρπ είναι ένας εξ αυτών που ενδιαφέρει τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Πρόκειται για 28χρονο Μολδαβό, ο οποίος αγωνίζεται στην «καρδιά» της μεσαίας γραμμής, κυρίως ως ανασταλτικός μέσος. Στη λήξασα σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου και προηγουμένως αυτές των Ταμπόφ, Ούφα, Βιτορούλ και Κλουζ. Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ρόκα, εννοείται πως βρίσκονται και άλλοι παίκτες. Σε κάθε περίπτωση, αρχές του επόμενου μήνα δεν αποκλείεται να σκάσουν μαζεμένες ανακοινώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ